Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Janković:Motivisani i bogatiji za iskustvo

Photobucket

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 31. kolu Meridijan Superlige Srbije sa Banatom. Utakmica u Zrenjaninu se igra u sredu 14. maja, sa početkom u 15 časova.

Aleksandar Janković veruje u trijumf, nastavljanje pobedničkog niza a samim tim i trke za titulom.

„Mi smo pre svega silno motivisani pred ovu utakmicu kao i pred sve druge koje smo igrali u poslednje vreme. Kod igrača primećujem veliku želju da utakmica što pre počne, što me raduje. Idemo u goste ekipi koja nas je zadužila jer se sa prošlog gostovanja Banatu nismo vratili zadovoljni. Tada smo dva puta smo vodili ali ipak na kraju nismo slavili. Međutim, mi smo tu utakmicu dobro izanalizirali što nam je pomoglo da kasnije uđemo u pobedničku seriju. Sada smo svesniji snage i kvaliteta Banata ali isto tako i našeg kvaliteta jer je iza nas jedan uspešan period. U sutrašnju utakmicu ulazimo bogatiji i za iskustvo protiv Smedereva i naša igra će biti reakcija i na greške i propuste iz tog meča.

Motiv je veliki kao i respekt prema kolegi Druloviću koji dolazi iz jednog drugog fudbalskog sveta. To portugalsko iskustvo je svakako značajno ne samo za ekipu Banata već i za celokupan srpski fudbal u ovom trenutku i Drulovićevo prisustvo svakako može da donese veliko osveženje, bez obzira što se nalazi u nezavidnoj situaciji jer mu se ekipa bori za opstanak. Naravno da nam zadnji remi u Zrenjaninu stoji kao mala kost u grlu i da u sutrašnjoj utakmici vidimo motiv za revanš, kao što smo se iz istih razloga već revanširali Mladosti u Lučanima. Tada smo pokazali da na teškim gostovanjima možemo da reagujemo na pravi način.

Kadrovska situacija je dobra. Povređenih nema osim Bronovickog koji je u Poljskoj i na koga nećemo računati do kraja prvenstva. Danas ćemo posle treninga odlučiti da li će Gaj propustiti meč zbog nagomilnih kartona ili ćemo se odlučiti da to uradi na sledećoj utakmici protiv OFK Beograda.

Ponovo pozivam naše navijače da nas i sutra podrže jer znam da ih ima dobar broj u tom regionu kao i dosta onih koji će se iz Beograda zaputiti put Zrenjanina.“


Post je objavljen 13.05.2008. u 14:53 sati.