Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

CIP novi član sponzorskog pula

sponzori

FK Crvena zvezda i Saobraćajni institut CIP potpisali su danas u Zvezdinom “Media centru“ sponzorski ugovor.

Ugovor su potpisali Predesdnik FK Crvena zvezda Toplica Spasojević i Generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP, Milutin Ignjatović. Predmet ugovora, koji je potpisan na godinu dana, su izrada Idejnog projekta investicionog održavanja medicinskog bloka i Idejnog i glavnog projekta izgradnje aneksa za fizikalnu terapiju uz sportsku zgradu "Crvene zvezde".

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević istakao je zadovoljstvo jačanjem sponzorskog pula.

“Saobraćajni institut CIP se uvek nalazio u centru zbivanja kada je reč o železničkoj i drumskoj infrastrukturi kao i visokogradnji. Uvek je davao veliki doprinos državi u kapitalnim infrastrukturnim projektima. O ovome svedoče brojne projektovane i izgrađene pruge, putevi i objekti visokogradnje širom Srbije, bivše Jugoslavije, ali i sveta".

Saradnjom sa CIP-om Fudbalski klub dobija pouzdanog partnera i prijatelja kluba koji će nam pomoći da poboljšamo infrastrukturu na stadionu. Rekonstrukcija stadiona Crvene zvezde jedan je od prioriteta sadašnje Uprave i cilj nam je da u naredne dve godine Marakana dobije novi izgled koji će biti u skladu sa renomeom kluba, kao bivšim evropskim i svetskim prvakom i najtrofejnijim klubom na ovim prostorima.

Zadovoljstvo postignutim sporazumom istakao je i Milutin Ignjatović, generalni direktor Saobraćajnog instituta CIP.

“U vremenu modernizacije infrastrukture u Srbiji Saobraćajni institut CIP se nalazi u žiži javnosti, kao jedna od vodećih evropskih kompanija iz oblasti projektovanja saobraćajnih, sportskih, stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. Kao dobro poznata projektna kompanija, Saobraćajni institut CIP je oduvek sledio osnovni tržišni princip da bez projekata nema ni donacija, ni kredita, ni posla. U Srbiji su započeti projekti izgradnje i modernizacije infrastrukture posebno kada su u pitanju železnica, autoputevi i objekti visokogradnje.
Rekonstrukcijom i modernizacijom dela stadiona "Crvena zvezda" Saobraćajni institut CIP će potvrditi da je jedna od vodećih kompanija iz oblasti projektovanja objekata visokogradnje".


Post je objavljen 13.05.2008. u 14:45 sati.