Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Tko ulazi, a tko ispada

MV Croati je novi (stari) prvak prve županijske nogometne lige. To su i zaslužili s obzirom na prikazanu igru ove sezone, kao i prošle, ali ove godine najavili su ipak da će ići u viši rang natjecanja. A gdje ima para ima i muzike... Jedino nerazjašnjeni misterij je kako su im Andrijevci zabili 11 golova u dvije zadnje utakmice u Andrijevcima... Iz lige ispada Sibinj koji ima 11 bodova i Budainka kako sada stvari stoje jer im fali 4 boda tri kola prije kraja da stignu društvo koje ima po 32 boda: Divoševci, Laze i Gornja Vrba.
A novi prvoligaš bit će Posavina iz Velike Kopanice koja je bila uvjerljiva u drugoj županijskoj, ali svi koji su ih gledali rekli su da im treba nešto više za prvu ligu. A na godinu ćemo vidjet čega...igrača ili novaca za suce.
Drugu ligu napušta Svilaj koji je nakon mnogih uspjelih čupanja ove godine ipak preslab za drugoligaško društvo. Pitanje je još hoće li igrati kvalifikacije s drugoplasiranim iz treće lige koji će najvjerovatnije biti Kupina. Bio bi to pravi derbi. Novi drugoligaš će biti Dilj iz Klokočevika koji je suvereno kročio trećom ligom...

Post je objavljen 13.05.2008. u 14:42 sati.