Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dizzydee

Marketing

danas sam probala zdravo jesti - mediteranski mix povrca. kupila sam dva razlicita kako bi odmah usporedila koji mi odogovara, koji sam danas jela je od "ja!". bio je grozan. okus uzasan. previse luka. koliko dobar okus moze biti ako po 100 g proizvoda ima 50 kcal. sudeci po ovome, ne previse. nastojeci mediteran mix od iglo-a ne moze biti gori. niti jedan ne moze biti losiji od ovog danas. kaki boja, okus bljutav, ne razlikujem luk od sampinjona koji su tako sitno nasjeckani da bi pomislio...neznam...uglavnom su izmasakrirali jadno povrce...


ali dan se popravio

bas kad sam zavrsila sa vjezbanjem oktavi i razmisljala se sta dalje, stigla je poruka od prijateljice da li bi s njom i deckom na sladoled. btw kod nje smo kasnije imali probu za nas sutrasnji star nastup na ulici... e da, tezak je zivot na ulici.
uzela sam vocni kup koji se zapravo sastojao samo od jagoda svjeze uvezenih iz spanjolske, i sladoleda od banane, moj omljeni.
iako je sladoled bio jako sladak, par prekoputa mene je bio tolko sladak da mi je bilo lose. uvijek mi je lose kad slusam parove kako si govore slatke nadimke, ljupkaju, lupaju po guzi...ne mogu to vise gledati.. to je samo zato sto ja nemam nikoga..osim samu sebe..
ali to mi ne koristi trenutno.....
imala sam jos jedan dobitak danas. dobila sam jednu violinu na par mjeseci posudeno od iste prijatljice :D. odlucila sam biti samouka i nauciti se nesto sama. iako sam inace cesto protiv toga jer se puno toga krivo naucis svirati ali jebi ga onaj tko je izmislio kako se treba "svirati"- isto ga nije nitko ucio,zar ne?
zapravo sam probala pitati jednu drugu prijateljicu, koja je pravo cudo u sviranju violine i svira od svoje trece godine, pobjedila na svakom natjecanju na koje je otisla,da me nauci nesto, ALI i ona ima decka, i znate to oduzima malo puno vremena da bi meni mozda jednom tjedno pokazala par forica na violini.
skuzila sam kako ja nikad nisam zadovoljna samo s jednim instrumentom. valjda iz straha da ne uspijem u svom "glavnom" instrumentu.
fuck that..moram skupiti dovoljno iskustva

Post je objavljen 13.05.2008. u 00:42 sati.