Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskaribica

Marketing

Despair in the departure lounge

Epic journey to Belgium
part one

Svi smo se s iščekivanjem okupili ispred škole vukući za sobom svoje (neki veće,neki manjebelj) putne torbe i u rukama vješalice sa svojim pomno ispeglanim tunikama.
Nakon ukrcavanja prtljage uslijedio je rastanak s roditeljima.Nitko tada još nije shvaćao da ćemo se od tog trenutka voziti u našem busu nekih 17 ili 18 sati.

Kada se smračilo gledali smo filmove na dvd-u i ponekad pogledali kroz prozor u Sloveniju, zatim Austriju, a onda u Njemačku, pa Nizozemsku te smo napokon ugledali Belgiju!!
Naši domaćini su bili vrlo ljubazni i odmah sun am dali poklone dobrodošlice te nas uputili do našeg smještajasretan. O tome mi se sad baš ne piše….zijev
Nakon ručka smo imali koncert u kazalištu u Overpeltu.pjeva Dobro smo otpjevali s obzirom da se nismo baš mnogo naspavali prethodnu noć.
Navečer je bio koncert belgijske grupe Voice male u velikoj dvorani Dommelhof u Neerpeltu. To mi se svidjelo jer su pjevali u harmonijama bez pratnje instrumenata,a i mi smo mogli s njima.Fora !
Idući dan je bilo zakazano natjecanje...rolleyes



Epic journey to Belgium
part two

Došli smo.
Stali na pozornicu.
Otpjevali.
Otišli van.
Iščekivanje.
Napetost.
Rezultati.
Osvojili smo drugu nagradu !!!!!!!!!smijeh


Epic journey to Belgium
Happy endingsretan


Na kraju mogu reći da mi je na natjecanju bilo super. Najzabavnije je bilo živjeti u kamp prikolicama kao prava mala obitelj. Pozdrav svim malim prikoličarima sa broja 13 !!!!

m.ribica fino


Post je objavljen 12.05.2008. u 20:18 sati.