Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Barca posrnula na Nou Campu

Sinoć je Barcelona pred svojim gledateljima ispustila vodstvo od 2:0 i izgubila 3:2 te ju je Atletico dostigao i sada imaju jednaku gol razliku no Barca je bolja u međusobnim ogledima (Barcelona-Atletico 3:0, Atletico-Barcelona 4:2).

Image and video hosting by TinyPic
Eto'o i Henry-strijelci za Barcelonu protiv Mallorce

Rijkaard je odmarao Valdesa, a zbog ozlijeda nije moogao računati na Gudjohnsena, Ronaldinha, Iniestu, Milita, Jorqueru, dok su suspendirani bili Marquez i Xavi. Golidaja je otvorena pogotkom Thierrya Henrya u 15. minuti. Tim se rezultatom otišlo na odmor.

Na 2:0 za Katalonce povisio je Samuel Eto'o. No preokret Mallorci donose: Borja Valero (67’), Webo (69’), Gonzalez Guiza (90’).
Utakmica je Barcelona-Mallorca završila je rezultatom 3:2 za Mallorcu.

Dodamo još da je Atletico pobjedio Deportiva 1:0 te tako osigurao kvalifikacije u Ligu Prvaka. Iako Sevilla zaostaje za Barcom i Atleticom 3 boda ne može ih prestiči zato što su i Barcelona i Atletico bolji u međusobnim susretima od Seville, a Barca je bolja i od Atletica.

Rijkaardu je ovo bila zadnja utakmica pred svojim navijačima na Nou Campu jer ga u zadnjem kolu čeka gostovanje kod Reala Murcie, a na službenoj Barcinoj stranici objavljeno je da će Rijkaarda zamijeniti Guardiola 30.6.2008..

Post je objavljen 12.05.2008. u 20:00 sati.