Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogmetalka

Marketing

hellow... evo mene.... heh,nije me dugo bilo... ajbg... zauzeta sam jakooo,.. heh.. za danas imam jednu stafeticu... istu ko i Toca... =) (namjerno) btw.ja smisljala.. !! =) ali prije da se malo pohvalim da smo prvi!!! na zupaniji sa folklorom.. =) hehe.. idemo u Kutinu na drzavno.. jej.. heh!!! =) jedva cekam... moramo bit najbolji,kaj ne?? daaaa... idem sad na stafetu pa cu se vratit na post:
TOP 10 NAJ STVARI U MOJOJ SOBI:
...hmmm... obozavam svoju sobu,i ne znam kako cu izdvojit samo 10 stvari.. =) ali idem nekako pokusat.. :) btw. nije po vaznosti!
1.Vrata... heh.. crnaaaa!! =) ja ih ukrasila... puna su svacega.. heh.. od pjesmica,fotki do medeka. =) ma prekrasna su! al samo onaj unutarnji dio.. onaj u sobi..ovaj do boravka mi se ne svidja.. ehh! :) obozavam vrata...
2. Krevet... pa naravno.. omiljeno mjesto.. uz fotelju.. :) slobodno vrijeme kojeg bas i nemam puno iskoristim na krevetu...spavam... heh!! :) pisem,citam,jedem.. ma sveee! :) i da,volim svoju posteljinu.. na medeke.. :) !!
3. Ormar.. :) d´kaj! obozavam sve u omaru.. hmmm.. carape... donje rublje XD, najvise volim potkosulje,koje su ko majice na naramenice.. 2 u 1 :)) imam ih u svim bojama,one onako uske, daaa.. =) zatim.. modne detalje.. haha,ako se to moze nazvat modnim detaljima.. hehe... silterice,remene,torbe,narukvice i to.. sao je najgore to kaj ja kupujem,a na kraju ne nosim.. btw.ako kome treba bijeli remen tornado,nek se javi.. heheh.. nisam nikad nosila,a dosta platila .. =) zatim volim majice,kosulje,hlace,vruce hlacice,palestinku i ostale marame.. ma sveeee!!!! =)
4. Zid.. heehe.. samo onaj dio kod kreveta.. koji je skroz ispisan... ima svega.. razglednica,fotki ma svasta. :) i ima magnet koji me najvise opisuje.. lezi medo i pise: "Sva kava ovog svijeta nece me uciniti jutarnjim tipom!!!" hehehe :)
5. Stol.. heh... imam ih dva.. al jedan mi je drazi i to onaj na kojem je komp,knjige,biljeznice,kasica.. haha.. i jos puno nepotrebnih stvari.. :) na tom stolu jedem,spavam,ucim,zezam se.. ma obozavam ga! =)
6. Komp.. heh.. mislim da ne treba objasnjavat bas previse,ali evo ukratko.. obozavam komp... i sveee u njemu.. :)) fotke,glazbu,tekstove.. ma sveee!!! =)
7. Fotić... =) moj Benq.. =) heh.. obozavam ga.. pola zivota ce mi ostat u sjecanju zahvaljujuci njemu.. :)
8. svoje cd-ove.. :) the best!! =) glazba opcenito.. :)
9. Koffer... :) kofer sa sifrom,u njemu cuvam sve svoje stare dnevnike.. :) i sve ono kaj nije za javnost.. !!
10. Zuta kasica na smilea.. :)dobila sam ju za rodjendan od Ogija.. super je.. zuta kasica.. smile!!! =)

STO KRIJE MOJ NOVCANIK?
... joj.. idem po njega,pa cemo vidjet.. :)
ovako.. krije novce,al samo u iznimnim situacijama.. heh.. rastrosna sam ja :)
zatim... papiric,na kojem se krije oklada izmedju Tamare i mene. hehhe.. joj. budi mi lijepa sjecanja.. :) lol
slike... od mame,tate,babe,dede,druge babe i dede,od Ive i Nine iz njemacke,mojeg pokojnog macka,i 2 Viktorijine slike.. :)
da vidimo dalje.. nesto sto nije za javnost.. hehe...neki znaju o cemu je rijec.. sigurnost.. haha.. :)
polovicu srca.. papirnatog.. =)
razne kalendarice i vizitke.. :)
Chrisov broj... =) Od jednog decka iz Madjarske.. a broj nabavljen u Makedoniji...hehe... super.. !! btw. unikat---njegov rukopis..
zatim.. medaljon,kojeg je posvetio papa Ivan Pavao 2. (R.I.P.), privjesak iz Medjugorja,i slike drugih svetaca... kamen i zemlja iz Medugorja... =)
i da,naravno... 4 kartice iz sladoleda... Luka Modric.. :) i slicica,karikatura njegova... te jos 3 slike =) - - - - > Obozavam Modrica!!!< - - - -

ŠTO KRIJE MOJ DNENIK??
a lol..- hehe... puno toga.. :)
ugl. to nije obican dnevnik...onako pinky ma daaa. haha... to je obicna biljeznica.. s bijelim cvijetom :) kad otvorite.. mozete vidjet ono u cemu dobijete diplome... haha.. kako se to zove??? lol zaboravih.. no dobro,al u umanjenom prikazu.. i na tom razglednica.. ljubavni par.. i kraj toga pise Ppls always leave... i neki datumi,sve je kricavo zuto.. zatim jos neki tekstovi na drugoj strani i crtezi... =) a kad otvorite.. haha... neke stvari koje nitko nikad nije vidio a ni procitao.. a ni nece!!!! =) ima testova,pjesama,registracijskih oznaka hehe.. fotki,razglednica,ma svega.. :) i na kraju ima tekst "Ovaj dan,ovaj dan meni donosi srecu,ovaj dan,ovaj dan zaboravit necu!!" i tamo pisu neki datumi...a ispod toga koverte s nekim natpisima,moje zelje,fotke,omoti.... ma sveeee.. dnevnik je jako debel.. hahaha :)

5 NAJDRAZIH RAZGLEDNICA:
hmmm... bilo je tesko odabrati ali evo: i da,nije po nikakvoj vaznosti..
1.Razglednica od Bobete i Bemba iz Starigrada.. :) hehe.. i srceko je nacrtano..
2. Viktorijina iz Portugala.. :)
3. Viktorijina iz Malinske :)
4. Anina iz Tomislavgrada.. :)
5.Tamarina iz Dubrovnika.. :)

eto to bi bila stafeta.. tko zeli nek uzme.. :) al nek javi.
a sad da samo malo ukratko prepricam kaj se dogadjalo od 6.4. hehe.. puno je proslo... 5. 4. sa folklorom smo bili u Varazdinu al sam zaboravila spomenut.. heh.. i u Mariji Bistrici smo bili.. super je!! obozavam Varazdin.. hehe.. :) predobro... s KUD-om je uvijek super.. :)
17.4. smo bili u Zagrebu... bilo je super!! barem meni.. hmmm.. hehehe.. :)
a 20.4. na zupanijskom sa folklorom,al to sam vec spomenula.. :)
1.5. sam bila Dinku na rodjendanu.. heh.. bilo je isto super :)
a sad u subotu sam bila na akrobatskom rock n rollu... :) u dvorani...drzavno.. jej!! :) bilo je predobro.. vidjela sam jednog decka koje znam jos od malih nogu,ali on je sad u Zagrebu.. heh :) ma super je bilo.. !!! :)
i tako.. vise o svemu u iducem postu...
Wolim vas sve... !!! pusaaaaa :)

Post je objavljen 12.05.2008. u 18:36 sati.