Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovemusicme

Marketing

ej yo ekipa...kaj ima??

evo ljudi..bio mi je komp u kurcu pa zato nisam pisao jedno duze vrijeme..a nis, mislim da bi bilo u redu da napisem kaj mi se zbilo tu u ovom mom zagrebu gradu,zar ne?

e pa ovako,16.04. sam plesao na koncertu od Connecta u Boogaloou i bilo je prežestoko i prejebeno..i fkt neam rijechi. Trebao sam plesat sa ivom ajdukovic (jer sa njom stalno plesemo zbog showtimea) i jos na onu novu stvar od connectovca u drugom stanju.. ali zajeb---> sjebali su nas tehnicki problemi koji su se zbili tjekom ivinog nastupa pa nismo plesali na ovu drugu stvar,al nea vze..biče jos nastupa ovakvog tipa..
Image and video hosting by TinyPic
..aha,da,imao sam jos jedan nastup sad nedavno..tocnije prekjucer,u subotu. plesali smo u avenue mallu od 9 ujutro do 18..ugl. to je bilo ispret t-centra kao neko predstavljanje mobitela NOKIA 5310 i mobitel je fkt prezestok i predobar.. ima 4GB memorije i ultra je tanak.. to sam zapamtio.a ko nebi kad je šulentićka to cijelo vrijeme pricala na razglas =P..
Image and video hosting by TinyPic
e pa..milka,drago mi je sto smo rijesili ono sve..jos se samo trebas razvedrit i sve ce bit u redu =D..

e pa ljudi..uskoro je kraj šk. godine... i svi mi osmasi se selimo u druge skole.. na jednu stranu je to predobra a na drugu i nije bas..
ja cu ic u graficku--->smjer designer.. (jest da je na drugom kraju grada, al jbg, takav je fucking život =()
Image and video hosting by TinyPic
ajde ljudovi,idem ja sad i javljat cu vam se.. RESPECT =P


e da,na kraju moram obavezno pozdravit profi brejkera i uber kull tipa koji je zaljubljen do neba i nazad,pa zato ---> POZDRAVLJAM JANA-kojeg ste ziher vidli na battleovima u Strossu (znate onog koji ubija pokretima??,e to je tajj) =P

Post je objavljen 12.05.2008. u 15:04 sati.