Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Najavljena "Priredba"

Danas je održana konferencija za novinare na kojoj je najavljena ovogodišnja, druga po redu «Priredba».
«Priredba» će se ove godine održati od 26. do 29. lipnja u kampu Preluk. Naime, osim muzičkog djela programa, organizatori udruga ri rock i masa:kru su istaknuli i kamp u kojemu će se održavati radionice ronjenja, penjanja po umjetnoj stijeni, filma i natjecanja u briškuli i graničaru.
Stoga je ovogodišnja Priredba najavljena kao idealno mjesto za bijeg iz stresne civilizacije i opuštanje uz sunce, more, glazbu i sport.

Prvog dana, 26. lipnja, nastupaju regionalni DJ-i. dok je idući dan rezerviran za svijezde svjetske elektronske glazbe, odnosno Sub Focus, koji je jedan od najprodavanijih Drum 'n' bass producenata, a surađivao je i sa legendarnim Prodigyem. Nakon njega nastupa The Panacea, koja stiže iz Berlina, a radi se o jednom od najvećih imena mračnog drum 'n' bass zvuka. Drugi dan priredbe zaključuje domaći breakbeat band Tobogan.
Subota je rezervirana za rock sastave. Od međunarodnih sastava nastupit će Mugison iz Islanda koji je okarakteriziran kao nešto između Tom Waitsa i ambijentalne elektronike. Ove godine je svirao na turneji s grupom Queens of the Stone Age. Iz Kanade stiže bend Invasives koji su nastavljaći zvuka NoMeansNo-a, koji su svirali prošle godine na Priredbi.
Od riječkih bendova nastupit će Mandrili i perspektivni mladi bend koji svoju muziku nazivaju Evil Pop Ishiatz, a iz Zagreba stiže rock bend Ruiz.
Posljednjeg dana publiku će zabavljati regionalni DJ-i.
Organizatori su momentalno u pregovorima sa većim stranim imenima, a s jednima je već potpisan ugovor.
Više informacija možete dobiti na www.priredba.net

Ishiatz


Post je objavljen 12.05.2008. u 14:48 sati.