Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokodakalica

Marketing

Urotnici na Farmi

Kako se stvar bliži kraju, urote su postale tako zapetljane da se više ni ja ne mogu snaći.

Ivana je nova Dvina po pitanju manipulacija - prvo je nasanjkala Borisa, uvjerila ga da ide van umjesto nje, pa je zbog toga izletio Deen, pa onda opet Boris, pa Josipa. Lupino je najviše nadrapao - sve ih je nafukala na njega pričama o nožu pod jastukom – kasnije je Hana rekla da joj je to Ivana čak i priznala. Zatim je posvadila Hanu i Alex i tako... žena je bila vrijedna. Iako ne u onom smislu u kojem se predstavlja.

Dvina manipulira i gazi preko leševa, furt se s nekim potajno dopisuje. Danas je glupoj, hoću reći «neshvaćenoj», Štefici preko papirića prala mozak. Glumi prijatelja svakom koga treba, a onda ga odjebe kad ga više ne treba. Fina cura, nema šta.

Otišla mi Hana, sunce joj kalajdisano. Ona mi je bila najdraža. Znala sam da neće pobijediti, ali sam se nadala da će barem izdržati do finala. Šteta. Baš je bila fora. Zdrava u glavu i normalnija od svih njih zajedno.

U međuvremenu, prase se oprasilo, krava okravila, koza okozila, zečevi ozečili, mace omacile, crvi ucrvili... Što je manje farmera, to je više životinja :-)





Post je objavljen 12.05.2008. u 14:27 sati.