Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

Luka: Ovo ću pamtiti cijeli život!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedini koji je na oproštaju dirigirao Sjeverom
'Kad smo izašli na zagrijavanje i vidjeli pune tribine, znali smo da će ispasti dobro. Hvala svim navijačima, najbolji su i uvijek će biti u mom srcu', oprostio se Modrić od Maksimira.


Opet je bio briljantan. Na svojoj posljednjoj utakmici i oproštaju od Maksimira pokazao je zašto su navijači toliko ogorčeni zbog njegovog odlaska. Sudjelovao je u svakoj akciji za gol, neprestano je navaljivao i gurao prema naprijed i bio istinski režiser oproštaljke u kojoj je Rijeka nadrapala s rekordnih 6:1.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kada je u 80. minuti napuštao travnjak, po posljednji put u Maksimiru, suigrači nisu izdržali, iznijeli su ga na rukama, a Luka je spontano potrčao prema Sjeveru. Nekako kao da mu se nije odlazilo s terena, pa je otrčao i počasni krug, a tribine su proključale...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

"Ovaj dan ću pamtiti cijeli život. Hvala Bogu da smo potvrdili naslov ovom lijepom lijepo igrom pred ovoliko navijača, stvarno sam neizmjerno sretan. Kad smo izašli na zagrijavanje i vidjeli onoliko navijača, znali smo da će ispasti dobro, htjeli smo im priuštiti što bolju igru", pričao je Luka nakon utakmice u kojoj je sve bilo podređeno upravo njemu.

Svatko mu je želio pružiti ruku, dodirnuti ga, zahvaliti se, a ni njemu nije bilo lako. Nakon dojele pehara je otrčao na sjever i pola sata vodio navijanje, a kada je stao pred kameru opet je bio tih. Obično najviše govori na terenu, a ovoga se puta riječi još više zapinjele u grlu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Za odlazak, spremni!
"Stvarno se zahvaljujem navijačima. Šta reći, najbolji su na svijetu i uvijek će biti u mom srcu", poručio je Luka za kraj.

Sretan je bio i Zvonimir Soldo kojem je lijepa igra i šestica u mreži Riječana vjerojatno spasila mjesto na klupi Dinama...

"Dobro, taj naslov je bio očekivan, ali s obzirom da nas čeka još jedna utakmica, ona u Kupu, ne trebamo unaprijed slaviti", spustio je Soldo loptu na zemlju podsjećajući da bi pravo slavlje dvostruke krune moglo doći tek u srijedu, kada modri igraju uzvratnu Kup utakmicu s Hajdukom na Poljudu.

Trener Riječana Zlatko Dalić, koji je većinu prvenstva držao drugo mjesto, na kraju je završio tek kao četvrti i nije baš bio raspoložen za izjave.

"Doživjeli smo katastrofu", kratko je ustvrdio nakon što je ostao bez nastupa u Europi.



Post je objavljen 12.05.2008. u 09:43 sati.