Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/volukupusu

Marketing

Treći u nenizu

Bio sam jučer na vjenčanju. Bilo je stvarno dobro. Iznenađujuće dobro. Definitivno želim imati svadbu. Ne veliku, čak mi je i ova sa 290 ljudi bila definitivno prevelika, no manju, ali slično. Sve je bilo na nivou, pristojno, organizirano, razrađeno.

Newsflash kaze slijedeće....za 2 seminara (od kojih će mozda oba biti gotova u 48h slijedećih), i jedan kolokvij za 8 dana ja, Vol Ukupusić ću imati položene SVE ispite na ovom fakultetu. A to znači, nakon toga kad obranim diplomski i postajem bacc. ing. rac. ili kako ce me vec zvati. Prvomaderfakinstupnik struke or something. Lep, nežan, neizbežan uglavnom, ali nemojte mi još čestitati....zanemarite taj mental notice.

Četvrtak i petak idem na biznis trip....cijeli dan...550km od doma. Vikend iza toga (onaj produženi) idem malo do Rijeke hvata sunce i pit kavu uz more (dinamtina ako mi se sad ne javis na mail i ostavis mi broj moba da se nadjemo nakon 4 godina bloganja razbit cu te majkemi). Vikend nakon toga...kum sam na krizmi. Godfather.


...odoh sada tipkati seminar...

Edit: Important notice...sredio sam si sponzorstvo za teretanu...Fit na ZV Velesajmu je mjesto koje cu od sada cesto posjecivati. www.fit.hr ali stranice u izradi

edit2: i dalje se držimo onoga da je zbog same profesionalnosti potrebno posao držati izvan bloga i tako i ostaje. Smao mogu reći da puno radim...i radim ozbiljnije stvari...i drago mi je zbog toga.

Post je objavljen 11.05.2008. u 21:34 sati.