Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mybones

Marketing

60-prekretnica

drage moje, kao što vidite...
kile idu dolje. ja vam se nažalost, ne mogu prečesto javljati zbog toga pto preko tjedna ne smijem na net (moram ispraviti neke ocjene ili padam), i to mi je trenutno (uz dijetu) prvi prioritet u životu.
dakle, kao što vidite, trenutno imam 60 kila. najmanje što sam ikad u životu imala. i sretna sam zbog toga.
e sad....imam ja i uspone i padove. jučer se, primjerice, nisam mogla držati dijete jer je stara imala rođendan,pa sva ona hrana na stolu (koju ja doduše, ne bih jela da me ona nije prisilila sa spikama kao: ajde jedi nešto, pa pogledaj imaš roštilja, kruha, torte, krumpira....). znate kako to već ide.
od sutra krećem na jednu jako drastičnu dijetu. riječ je o limunskoj dijeti, poznatoj još i kao master cleanse. pije se samo limunada (do 2 litre dnevno + 2 litre vode). trebalo bi se u 14 dana skinuti 10 kilograma. na dijeti je bila i beyonce kad je za potrebe snimanja filma Dreamgirls trebala skinuti nekoliko kilograma. pogledajte, pa procijenite:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



trebala bih za 2 tjedna skinuti točno toliko kila. a nakon toga počinjem sa zdravim životom, tj izbacujem kruh, slatkiše i masno. uz to, naravno, moram se baviti sportom.


još ovaj tjedan moram ispraviti neke ocjene, pa vam se neću moći redovito javljati, ali uvijek sam tu za vas. još trebam 3 ocjene ispraviti, i nakon toga ću stalno biti ovdje.

i stvarno mi puno znače vaši komentari, guraju me naprijed i onda znam da to mogu..

hvala vam na tome.


pusa

Post je objavljen 11.05.2008. u 19:23 sati.