Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

VN Turske

Opet se pitam gdje je onaj stari Renault, gdje su one strategije koje daju uspješan rezultat na kraju utrke i svjesna sam da toga nema. Prije se nisam toliko brinula kako će Fernando proći na startu iako starta iz 3. ili 4. startnog reda, pouzdala bih se u svaki njegov start i očekivala napredak od najmanje 2-3 mjesta na samom startu, onda još koje mjesto naprijed tijekom utrke ili kroz bodove i eto ga na postolju.

Photobucket

Danas je dobro startao, odmah 2 mjesta naprijed i još mimo Kimija smijeh i onda slijedi uzvraćeni udarac, Kimi prolazi mimo Fernanda tuzan Toliko smo se zajedno probali sjetiti izravnog dvoboja na stazi Alonso - Raikkonen i koliko se sjećam nismo baš mogli izdvojiti taj trenutak, e pa danas smo ga mogli vidjeti. Barem da je Fernando završio na 5. mjestu kao što je odmah na startu osvojio 5. poziciju i osvojio 500. bod u svojoj karijeri, ali ne, 6. mjesto za kraj i 3 boda, tj. sve ukupno 499. bod.
Kako se sve može promijeniti odjednom, toliko očekujem to prvo postolje u ovoj sezoni, kad bi se vratili 2 godine unazad postolje bi bila sasvim normalna predviđena stvar. Pitam se kojim će putem krenuti njegova daljna karijera, u kojoj momčadi? Hoće li ostati u Renaultu? Razmišljam kako bi bilo da je u BMW-u...za mene to bi bila savršena kombinacija, moj najdraži vozač u mojoj najdražoj marki automobila, naravno, bila bi savršena ukoliko bi funkcionirala wink
Slijedi nam Monte Carlo, meni osobno najdraža staza, o tome ću više pisati posebno u sljedećem postu...

Čestitke Massi na trećem uzastopnom osvajanju Turske...


...ako ništa barem nam na slikama ne fali Fernandovog osmjeha... cerek

Photobucket

volim vas sve.....


Post je objavljen 11.05.2008. u 16:40 sati.