Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medicinskasestra

Marketing

PISAT CU O SVOM RAZREDU I LUDACIMA LOOOOOL

U razredu je ok, al cu pisati o nasim biserima!

eo npr. u cetvrtak na zemljopisu profesor pita ko zeli pricati.Ja kazen ja, a on meni da dodem na plocu. Na to ja njemu da ne zelim tako pricati, pa on meni kaze :This is not aloud, a ja njemu " 'n' this is not English" llooooll

onda na engleskom-igrali smo se kao profa nekom zada neku rijec na engl. i on je mora objasniti tako da mi pogodimo o cemu se radi. Izvela je Duila, i on govori kao da je to zivotinja, zivi u sumi i smede je boje, a Ines vikne-FISH!!!!!!!

eo jos jedan ne znan tocno sta je radila al uglavnom nesto lose i Boricku je profa opomenila i za to a ona kaze izvinte profesorice, a profa njoj samo se srbi izvinjavaju!!

opet na engleskom, Bralicka radi nered i profesorica joj kaze da se umiri, a ona njoj oprostite nece se ponoviti.....opet je poslije opomene i kaze joj i nemoj molin terec mi oprostite profesorice nece se ponoviti, a ona njoj Dobro dobro, oprostite nece se ponoviti(al ne namjerno)

Na praksi mi radimo namjestanje kreveta s bolesnikom i ja glumin bolesnika. Red je na Brani i jos nekom da namjeste krevet i sa kod jednog dijela sestra/brat treba stati uz krevet uvatiti pacijenta za rame i kuk te ga okrenuti na bok, a Brane uvati mene, i NIJE sta uz kreve povuce me i op, ja pala s kreveta loooooooool.

jos cu staviti sslike iz razreda i napisati neke bisere loool.







Post je objavljen 11.05.2008. u 09:31 sati.