Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealrealizm

Marketing

Breaking the habit........................................NOT!

Evo ljudi vraćam se ja izgleda svojim starim navikama hehe. Opet gigantski razmak između postova. Idem vidit kad sam napisao zadnji pa da znam odakle pričat tj. pisat hehezubozubozubo.
uuuuuuuuuuuuuuuuuu
9.4.
zadnje što se sjećam je 18. i to samo zato što smo slikali na treningu jednom pa imam datum hehehe. al dobro... idemo onda... ugl. imali smo parkour trening, penjali smo se na drvo neko, kad sam skužio to tada prvi put...zakon je bilo, evo vam i slike:


Josip i ja - kong/sdc


Ja - kong/sdc preko Josipa xD hahaha roflroflrofl


Ja - kong/sdc

Ima samo par slika, ovo su najbolje, pa eto sretan.

Ma ne sjećam se ja ničega previše, pa ću pisat o bliskoj prošlosti deaddeaddead. Nedavno sam saznao da idem na državno iz tehničkog (elektronika) yes. Idemo Zvone, Marić, Stjepan i ja. Bit će zakooooooooooooooooooon. Ide se u Pulu od utorka do subote zubobeljzubo.
Šta da vam još kažem, neki znate, oni koji ne znaju evo sad ćete vidit i saznat. Prijavio sam se na c-walk turnir i nadam se da ću do ponoći znat kako sam prošao pa ću napravit edit posta da vam javim. Eto ko je vidio prije glasovanja, držite mi fige hehe rofl. Evo vam i video:



Nabacite koji komentar ili kritiku hehe.
Post je kratak ali multimedijalan, tako da nemojte prigovarat rofldeadrofldeadrofldeadrofl.
Eto toliko od mene dok ne saznam rezultate.

EDIT:
Evo samo da vas izvijestim da sam izgubio battlezubo. Ali dobro, protivnik mi je bio i stariji i iskusniji tako da ništa strašno. Na slijedećem turniru će bit bolje hehe zubo. Uteče!


See ya, hear ya, read ya
namcor Reality namcor

Post je objavljen 10.05.2008. u 23:02 sati.