Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iste2a2razlicite

Marketing

...e moj..._ _ _ _ _ _...

I kada nas tisuće kilometara budu razdvajale, kad najmanje misliš na mene, moje oči će gledati u daljinu i vidjeti samo TEBE!!!

Ne plačem sto si otišao,vec sto te neću preboljeti,gdje god da odeš vječno ću te voljeti,svaku ću pjesmu tebi posvetiti,a ti se mene ....neces ni sjetiti :(

Sunce gubi zrake kad zađe za oblake, tako i srce moje kad ne vidi oči tvoje. Reći ću sjajnoj zvijezdi što na nebu sja, da te poljubi kad ne mogu ja!

Ne zali za onim sto je prošlo, ne čezni za onim sto ne može biti, ne boj se onog sto treba doći, ako je tužno -jednom će proći.

Ostaje mi nada da cemo se sresti, da ce me Bog u tvoje srce unijeti...pamticu tvoj lik i cuvati ga u sebi, jer svoje srce iskreno nudim samo tebi!!!

Moj zivot je pjesma bez kraja. Ono sto zelim dalje je od raja. Pakao je svaki dan bez tebe. Sve sto zelim je da te imam kraj sebe....


I za kraj: Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti viđeno da bi se u njega vjerovalo onda si ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se voljelo!!!!

Image and video hosting by TinyPic

by: jasmina



Post je objavljen 10.05.2008. u 16:33 sati.