Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adriaticstar

Marketing

Kada luđaci voze cestom.....



.....prošli tjedan sam se vozio Ilicom u Zagrebu i to u autobusu. Kad odjednom na raskrižju Selska - Ilica izleti iz susjedne ulice kombi zagrebačkih registracija i krene Ilicom. No, ne bi bilo ništa čudno ali kombi je imao otraga otvorena vrata a u njemu sve puno kruha, peciva i ostalih prehrambenih proizvoda.

I frajer vozi.....sinula mi je ideja i da to dokumentiram....pa sam se primio posla i usnimio duž dijela Ilice, točnije od Selske do Črnomerca, gdje je šofer kombija zaustavio vozilo i konačno izašao te zatvorio vrata.

Image and video hosting by TinyPic


No, cijelo čudo je da mu u toj jurnjavi kroz dio Ilice nije ništa ispalo. A kruhići su skakali i norili po kombiju, no ništa nije ispalo.

Image and video hosting by TinyPic


Mislio sam, da takve stvari mogu gledati samo na YouTube ili sličnim stranicama, kad se takve stvari događaju i kod nas doma.

Image and video hosting by TinyPic


Još mala isprika, slike su rađene iz busa i to mobitelom. Malo je i sunce pripomoglo kvaliteti slike i ako ima moj mobitel dosta dobru kameru. A malo me je iznenadio i sam šofer tog kombija, jer nisam ni u ludilu očekivao takvo nešto i to na Ilici.



Post je objavljen 08.05.2008. u 08:50 sati.