Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idiotnazadatku

Marketing

Let's face the fear--------TOGETHER

Zasto mora postojati taj strah? Zasto nebi jednostavno bilo sve nez straha? ZASTO?
Kao sto sam napisao u proslom postu, strah moje voljene, strah od gubljenja svega do cega nam je stalo! Eto danas sam vidio koliki je taj strah, i iskreno tesko mi je bilo! Ali moram reci, da sto se tice mene ne mora strahovati! Jer mislim da bi samo budala ostavila osobu koja joj je promjenila zivot na najbolji moguci nacin! Jer ona mi je najbolje sto mi se dogodilo u mome zivotu, a svi koji me poznaju, znaju da me zivot nije stedio! Ona mi je kao Bogom poslan anšeo, koji je dosao kako bi mi pokazao dobru stranu zivota! I uspjela je, pokazala mi je da nije sve sivo i crno, pokazala mi je da ima jos boja, pokazala mi je ljubicastu (od sada meni najdrazu, a njenu boju kose)! Ne zelim puno propitivati, jednostavno sam zahvalan na tome sto ju imam, i nastojim joj udovoljiti koliko god mogu, nastojim biti sto bolji prema njoj! Mozda mi nekada i ne uspije, ali trud i dalje ostaje, trudim i truditi cu se zauvijek! Ona je vrijedna svakog mog daha, za nju bih dao sve, odrekao bih se svega , samo da joj bude lijepo, da mogu uzivati u njenoj sreci! Zelim neka svi znaju koliko je volim! Samo nikako ne nalazim rijeci kojima bih to docarao, ustvari, ne postoje rijeci koje bi to opisale! Zagrljaji, poljupci koji dah oduzimaju, uzivanje u njenoj prisutnosti, svaki njen dah i svaki treptaj oka u meni bude zelju za nastavkom zivota, u nastavku zivota s njom! JER JA NJU VOLIM! Ovo nije samo nekakvo glupiranje i ovo nije nikakva zajebancija, ovo je moje iskreno misljenje, i moji iskreni osjecaji, koje ne dobije svatko, ali ona ih ima, ona ih je zasluzila od prvog trena od kako sam ju upoznao! Ona u meni budi ona najbolje, ona me potice na lijepe stvari, svako prisjecanje na nju, svaki pogled na display mobitela na kojem se nalazi nasa zajednicka slika u meni budi djecarca, mami mi osmijeh na lice, uspije natjerati moje srce da kuca jako brzo, i to samo za nju!

Ljubavi, nemoj se brinuti! MOLIM TE! Znas da te volim, i taj strah cemo s vremenom pokusati otjerati, za sve treba vremena pa tako i za ovo! A ja imam vremena, za tebe imam svo vrijeme ovoga svijeta!

Ovaj post je posvecen mojoj Vanji, ne zelim nikakve suvisne komentare, nikakva pametovanja! Oni koji smiju komentirati kako hoce znaju koji su, a ostatak neka se suzdrzi od nekih pametovanja!

Hvala svima, unaprijed!!


Post je objavljen 10.05.2008. u 02:20 sati.