Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzickoraspolozenje

Marketing

Nista od Madonne i Zagreba

Nakon što je najprije na Madonninu fan siteu www.madonnatribe neslužbeno objavljeno da će pop diva u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet’ nastupiti u Zagrebu 23. rujna, informacija je jučer ujutro dobila i službenu potvrdu, i to na stranici promotorske tvrtke 'Live Nation’, s kojom Madonna ima desetogodišnji ugovor.

Upravo kad je vijest razgalila njezine mnogobrojne hrvatske fanove, par sati kasnije uslijedio je hladan tuš i to povlačenjem Zagreba sa službene liste gradova koje će posjetiti pjevačica.

“Ako se Zagreb našao na popisu gradova u sklopu Madonnine svjetske turneje, riječ je o pogrešci. U ovom trenutku možemo potvrditi samo koncerte koje vidite na našoj službenoj stranici”, kazao nam je Thomas Brook iz 'Live Nationa’.

Na svjetskoj turneji, na kojoj se promovira njezin jedanaesti nosač zvuka 'Hard Candy’, Madonna bi do kraja studenog trebala posjetiti niz gradova u Europi i Sjevernoj Americi.

Ovaj album je označio i kraj suradnje s kućom “Warner Bross”, s kojom je radila punih dvadeset godina. Prvi singl s “Hard Candyja”, pjesma “4 Minutes (to Save the World)”, na kojoj surađuje s Justinom Timberlakeom, već nekoliko tjedana drži prvo mjesto na top-ljestvici singlova u Velikoj Britaniji. Nenadmašnoj pop-plavuši, koja 16. kolovoza slavi 50. rođendan, to je već 13. put da je na vrhu britanske službene ljestvice.

Nama najbliže bit ce Rim , pa tko želi može skoknut do tamo.




Post je objavljen 09.05.2008. u 23:55 sati.