Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Deseti dan Annjinog boravka u Velom Lošinju



Danas je deseti dan kako su Anja i mama Jasmina u Velom Lošinju u lječilištu „Pod Javori“.
Zato je vrijeme da Vas malo upoznam kako su se cure snašle, kako provode rehabilitaciju odnosno kakav je njihov cjelokupni dojam o samom lječilištu. O samom lječilištu već sam pisao u proteklom postu no da ponovim onima koji možda nisu čitali. Lječilište Veli Lošinj je smješteno izvan urbane jezgre gradića Veli Lošinj, u perivoju punim egzotičnog mediteranskog bilja. Raspolaže s 220 kreveta raspoređenih u tri cjeline: Zgrada park 1 i Vila Letić pogodne za smještaj organiziranih grupa i Zgrada Park 5 novijeg datuma pogodne za individualni smještaj (recepcija, sobe s kupaonom, tv-sala).
Lječilište raspolaže s uređenim šetnicama kroz park, igraonicom i igralištem za djecu, kombiniranim rukometnim, nogometnim, košarkaškim i odbojkaškim igralištem i stolovima za stolni tenis. Ono što je vrlo važno u svemu ovome, je da se zapravo sve bazira upravo na tom zraku pomiješane mediteranske i velebitske klime, odnosno na duge šetnje uz more.
Dakle po riječima mame Jasmine smještaj je i više nego odličan.Hrana je izvrsna a kompletno medicinsko i ne medicinsko osoblje je ljubazno i na usluzi su im 24 sata.
Koristim priliku da se ovim putem zahvalim u ime naše obitelji, gospodinu Jasminu Bojiću Voditelju ne medicinske djelatnosti u lječilištu „Pod Javori“.
To bi otprilike bilo to što se tiče samog smještaja. Kako prolazi jedan Anjin dan u lječilištu?
Buđenje je oko 6h. Slijedi malo razgibavanje pa vizita doktora u 7 i 30h. Doručak je u 8h, zatim slijedi kratki odmor pa fizikalna terapija koja traje do 11h. Potom cure odlaze u šetnju uz more. Slijedi ručak a onda popodnevni odmor. Nakon odmora, ponovo razgibavanje pa šetnja do večere. Nakon večere još malo šetnje kroz park lječilišta a zatim slijedi kupanje i još malo igre sa mamom a onda spavanac oko 22h.
Dan i više nego ispunjen od jutra do na večer. Zadnjih par dana Anja se dosta čisti od „sekreta“ no kako ona ne može dobro sve iskašljati, dosta ima problema sa šlajmom. Napravila je pretrage i sa plućima je za sad u redu no kako su joj leukociti povišeni prepisani su joj antibiotici. Nadam se samo da se neće nešto jače zakomplicirati da ne mora prekidati rehabilitaciju i vratiti se prije vremena u Zagreb.Također prije par dana je bila u doticaju sa jednom djevojčicom koja je dobila vodene kozice, pa kako inkubacija traje dva do tri tjedna vidjet ćemo da li je i Anja dobila vodene kozice.
Eto, sve u svemu dani prolaze i nadamo se da će cure uspjeti izgurati kompletnu rehabilitaciju do kraja.
Ja im svakodnevno prenašam Vaše riječi podrške a mama Jasmina je obećala jedno iscrpno izvješće popraćeno sa slikama kad se vrati.
Za kraj, zahvalio bi se još jednom svima Vama na divnim riječima podrške kao i na Vašim pozivima na humanitarnom telefonu za pomoć malo Anji.
Humanitaran telefon je i dalje aktualan a trenutno stanje od Vaših poziva je 587, 05 kuna.

Svima Vama ugodan vikend i da se što bolje odmorite za novi radni tjedan želi tata Tomislav.


Post je objavljen 10.05.2008. u 08:00 sati.