Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Kad ti srce prepukne, moraš se vraški boriti samo da preživiš. Zato što i jesi živ. A bol koju osjećaš... to je život.

Evo trudim se biti divna krasna svima i onda puknem u krivo vrijeme na krivom mijestu uz krivu osobu i skužim da mi niš nije imalo smisla. Nakon te jebene subote naslušala sam se raznih govora. Većinom sam ih tražila jer niko mi niš nije htio reći osim da sam glupa i da ne razmišljam. I nakon kaj čujem kaj ko ima za reći, po prvi put ja odlučila zaboraviti treehillovske rasplete i poslati sve k vragu (puno hvala jednoj osobi koja je ostavila jebeno dobar komentar i spustila me na zemlju). Jednom bude prestalo biti toliko bitan. Jednom ću zaboraviti miris, koji ko za vraga ima doma i moj buraz. Jednom ću prežaliti. A do tada ga puštam na miru kak me je i tražil. Svoje sam rekla, prije, tokom i poslije subote. Moje nepovjerenje je na kraju ispalo opravdano jer da mu je bilo stalo, imalo, ne bi ovak završilo. A sad gotova priča.

Image Hosted by ImageShack.us


Cijeli tjedan burazu radim usluge (č.pišem zadaće iz njemačkog kojeg nemam blage veze) samo jer se meni ne da učiti. Više opće ne znam kak to učenje šljaka. Vrhunac mi je pročitati gradivo dva puta. Jooooj!!! Fala Bogu da imamo samo još par tjedana da ja stigem nategnuti tu peticu... blago meni....=)) Najbolje iti markirat dio likovnog tak da se ide papati s G. i vidjeti rasku na putu. I kad se nađu dvije tuke ko mi, naravno da se ide sakriti u muški wc...ma gdi drugdje....=) I tak G. išla proviriti gdi raska kad ono susretnu se pogledi. Mi smo se potrgale u tom smrdljivom wc-u. Ja se sela na pod i trgala. Pasmat G. =))

Image Hosted by ImageShack.us


17.5. svi u Zbk u Golubek na Nautilus. Idemo feštat! I onda u srijedu Kamenka ima ročkas. Četvrtak i petak nema škole. I slijedeći vikend izletek. Joj kak se bumo trgali tih dana =). Još da ja dobim fucking okladu s Lavicom na izletu (č.litru tequile) sve zakon. Za sad su dogovorčići za izlet više no primamljivi tak da nemre biti loše. Jednostavno nemre. Samo da se još raska zgubi negdi po putu...

Image Hosted by ImageShack.us


Priznajem da sam smotana čudakinja koja nikad ne misli kad to treba, a kad misli misli krivo. Volim tequilu. Volim se smijati. Volim budalu. Volim svoj život. Imam još mjesec i nekaj sitno 16 godina i mislim ih provesti zoom happy. Još se grizem za greške s kojima sam izgubila dva frenda al znam da ću ih vratiti kad ustabilim samu sebe. Sve bude ok dok se borimo i smijemo.

Image Hosted by ImageShack.us


Znam da post nije nekaj. Više niš ne stignema smisliti u busu=)
pusek

Post je objavljen 09.05.2008. u 20:24 sati.