Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medicinskasestra

Marketing

Pocetak looool

2007 sam zavrsila osnovnu i upisala srednju medicinsku skolu u sibeniku.Odabrala sam smjer medicinske sestre jer volim pomagati ljudima i kada nesto lijepo ucinim osjecam se najsretnijom! prvi dan je bio ok. Upoznala sam 30 kolega, od kojih se jedna na polugodistu prebacila u Zadar, i razrednicu Goranu R.J. , profesoricu hrvatskog jezika. Osjecaj u novoj skoli bio je supeeeeeeer! pocetku nisam znala kako prici novoj sredini i bojala sam se hoce li me razred i profesori prihvatiti onakvu kakva jesam. Zbog toga sam se pokazala u potpuno drugacijem svijetlu-kao kolovoda svih nereda!- dosta me pogadao odnos s nekim profesorima, pa sam se nakon 1 mj.prebacila u matematicku gimnaziju. tamo je bilo "nako".
ucenici me jesu prihvatili, ali ja sam se ipak osijecala odbaceno. Preko velikog odmora nisam znala gdje cu, mogu li s curama iz razreda hoce li mi reci da ne pripadam njima....uzasan osjecaj! Svakog dana sam mislila na svoju "staru"skolu, prijatelje koji su bili zakon! Razmisljala sam dosta u to vrijeme. Nakon matematicke nisam znala sto da budem. Mislila sam ici za prof. matematike i informatike......Tada sam shvatila da sam ucinila veliku grsku i pozeljela sam se vratiti i zavrsiti smjer koji sam prvo upisala bez obzira na profesore te raditi ono sto najvise volim- biti medicinska sestra.
Porazgovarala sam sa pedagogicom i razrednikom. Rekli su mi da je s njihove strane to u redu ali da je vaznije misljenje iz Medicinske skole. nakon toga poslala sam zamolbu da se vratim i porazgovarala sam sa pedagogicom i ravnateljicom. Rekle su mi da se vecina profesora tuzi na mene te da je cak i razred odbio da se vratim. To s razredom me pogodilo i mislila sam reci da se ne vracam ali sam opet rekla prvo je bilo zbog profesora a sada ne smijem dopustiti da mi razred ucini isto. Rekli su mi da uzmem knjige i sutra dodem na sate koje imam. Posla sam kod razrednice uzela knjige i pitala neke u razredu da li je istina da su odbili da se vratim. Rekli su mi da nitko nije ni bio u razredu i pitao ih to.
kada sam se vratila vecini profesora nije bilo drago, ali rekla sam da u pocetku moram izdrzati i pokazati tko sam. na sve to kao slag na tortu u 2. polugodistu sdosao je novi profesor iz matematike-Andrija k.. Kako kazu svi-pa on je mlad i neiskusan. iz matematike sam odlicna, ali ne znam zasto u pocetku je to profesora smetalo. Kada pita rijesenje zadatka rijesim ga za 1s i sl. Ne znam ali kako kasnije doznajem svakog puta se tuzio na mene pedagogici kao da ga maltretiram. Pretpostavljam da se nije znao postaviti neredima u razredu pa je za svaku sitnicu govorio pedagogici a iz toga je proizislo da ga maltretiram.(lol) nakon razgovora sa pedagogicom koja kao da bi dala glavu da se ne ispostavi da sam ja u pravu- nije mi drago sto to pisem, ali samo iznosim svoje misljenje. Tako sam upoznala jednu predivnu osobu koja mi je puno pomogla oko toga i kojoj se od sveg srca zahvaljujem sto mi je pomogla. Ona je profesorica psihologije Zeljka T. Razgovarala je sa mnom o svemu i pomogla mi da smirim situaciju. Sada je sve kao dijamant. Jos odem popricati s njom jer mi je jako draga i uvijek mi kaze nesto korisno.Sada je moj odnos sa profesorima cak i prof.Andrijom i prof.Sanjom koja je super ali mene je uhvatila za zub zbog mog pogledaburninmad OK!. S nekima cak imam super odnos, a to je prof. Nikolina R. iz kemije koja je dosla nesto poslije 2.polugodista. S njom se suuupeeer slazem tj. najbolje od svih profesora.wink I tako to je pocetak mog skolovanja a od sada cu pisati tjedna-dnevna dogadanja u mojoj COOOOOOOOOOOOOOOL scholi.mah

Post je objavljen 09.05.2008. u 14:54 sati.