Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Mladost se šulja prema naslovu

Poštovani, evo mene opet. Nisam već jako dugo ništa napisao pa sam dobio enormnu količinu kritika i uvreda na taj račun. Događalo se puno toga a ja jednostavno nisam imao vremena pisati. A i kad bih uhvatio malo vremena nije mi se dalo jer sam bio umoran kao pas. Oni koji me poznaju znaju da su se radovi na izgradnji moje kuće intenzivirali i da sam vrijeme uglavnom tamo provodio. No, o tome ćemo nekom drugom zgodom (još ćemo se načekat).

Ajmo mi o našim uspješnim nogometašima.

Od zadnjeg spominjanja nogometaša mladost desilo se mnogo toga. Izgubilo se prvo mjesto,stigli su nas i Mikleuš i Turanovac i Zdenci, pa su zatim Zdenci serijom poraza otpali i trenutno su na -8 u odnosu na nas, Mikleuš je porazom u Voćinu opet prepustio nama čelnu poziciju na tablici....

Ajmo ovako. Evo 4 rezultata utakmica Mladosti:

NK "Dinamo" Kapela Dvor-NK "Mladost" Čačinci 2:2


Na toj smo utakmici dva puta vodili (0:1 i 1:2) ali su se domaćini spasili pogotkom u posljednjoj minuti. Nesjećam se više strijelaca za Mladost na toj utakmici.

NK "Mladost" Čačinci-NK "Turanovac" 3:1


Bio je to derbi susret u kojeg smo ušli bodovno poravnati. Dobili smo 3:1 (opet se nesjećam strijelaca-možda Zubak napiše). Poveli smo 1:0,gosti su izjednačili na 1:1 i onda smo još dvima pogocima došli do važne pobjede od 3:1.
Zdenci su to kolo izgubili u Voćinu na utakmici gdje im se ozlijedio kapetan tj. neki krkan mu je slomio nogu (kao Pelaiću) a Mikleuš je nekoga pobijedio.

NK "Sokol" Milanovac-NK "Mladost" Čačinci 0:3 (Tresk 2,Podmanicki)


Ovo smo gostovanje odradili lakše nego se mislilo i zahvaljujući porazu Mikleuša u Voćinu vratili smo vodeću poziciju na tablici sa 2 boda prednosti ispred njih i 3 boda ispred Turanovca. zdenci su izgubili u Kapela Dvoru.

I onda,prošle nedjelje lokalni derbi u Čačincima.Na noge nam je došla NK "Munja" iz Velikog Rastovca. Momčad koja ovog proljeća još nije imala poraza.I doživili su ga od nas.

NK "Mladost" Čačinci-NK "Munja" Veliki Rastovac 2:0 (Jukić,Tresk)




Bila je to utakmica u kojoj smo bili bolji od samog početka. Poveli smo krasnim pogotkom Maria Jukića glavom. Bila je to utakmica na kojoj su i Alkosi malo odnavijali. Nisam zadovoljan sa navijanjem jer od cijele ekipe samo trećina je spremna navijati cijelu utakmicu a ostalima je bitno da se ima piva za popiti.

Bila je to utakmica u koj je položaj sunca Alkosima zadavao mnogo problema:



...no neki su i tom problemu doskočili...



...a neki su osima navijanja sucu pošteno ispominjali sve bližnje i daljnje rođake...



Ma suđenje i nije bilo katastrofalno loše kao što zna biti.Oštetio je nas za jedan nedosuđeni penal i njih za čisti pogodak kojeg im je poništio. Mi još samo imamo prigovore na dodjelu žutih kartona jer su ih gosti zaslužili dobiti puno više.

Pobjedu je potvrdio Velimir Tresk za veliko zajedničko slavlje igrača i navijača.



Mladost je u zadnjim utakmicama napokon proigrala onako kako zna i onako kako su igrali jesenas. Sada su i kritike na rad trenera Zavade nešto splasnule i nadamo se da ćemo svi skupa na kraju ipak doći tog toliko željenog i dugo očekivanog naslova prvaka.
Slijedi nam još 4 utakmice do kraja a prva na redu je utakmica u Koriji.Treba nam pobjeda.

Ovo kolo je Mikleuš pobijedio Podgorja a Turanovac Zdence u Zdencima.

Mladost je prva,Mikleuš zaostaje 2 boda,Turanovac 3,Zdenci 8,Bratstvo 9.....


IDE NASTUPA!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 09.05.2008. u 13:18 sati.