Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mallaslatkaa13

Marketing

LOVE IS GONE:-(

Cijela ova priča započinje u mom sedmom razredu, tada sam još bila dijete i zapravo nisam ni znala što je život. Voljela sam, a te su ljubavi bile snažne. Voljela sam bez prestanka, često sam voljela uzalud, sve dok se nisam zaljubila u njega

Nakon nekoliko dana veze sam ga, naravno, zavoljela, a on me ubrzo povrijedio. Poslije smo odlučili pokušati još jednom, početi sve ispočetka. Bili smo zajedno cijelo ljeto, nije bilo dana, a da mi nismo bili skupa, to je bilo najljepše ljeto u mom malom životu =). Tek sad shvaćam koliko sam voljela onu njegovu plavu kosu i one njegove zelene oči, koliko sam voljela što je sramežljiv i što nikad nije mogao napraviti prvi korak, voljela sam svaku njegovu vrlinu, a još više sam voljela sve njegove mane.

Početkom 8. razreda smo prekinuli. Iako sam se pravila da je sve OK i da ga ne volim, zapravo sam znala da sebe lažem, da ga i dalje volim. Kad smo prekinuli, sama sam sebi obećala da me više nitko neće povrijediti… nitko… baš nitko… da si to više neću dopustiti. Nizala sam dečke, nisam bila sama od 10. mjeseca prošle godine sve do sredine veljače.

I onda sam samo odjednom stala, više dalje nisam mogla, nisam imala više snage, sve veze poslije njega su bile prazne, jadne i dosadne, bez trunke ljubavi. Sama sam sebi lagala da sam zaljubljena i da volim, ali to nikad nije bila ona prava ljubav. No nitko me otada više nije povrijedio… nitko, baš nitko. Ali nisam voljela kako treba i sad se kajem zbog te svoje odluke jer želim ponovno voljeti, pa makar patila, želim opet saznati što je prava ljubav, želim je osjetiti, želim nekoga tko će me vratiti u stvarnost. U one stare dane, u onu pravu ljubav.

Postoji jedan dečko u mom životu. On je unio svjetlost u moj isprazan i dosadan život. Nekako je drugačiji od svih s kojima sam bila, nekako je poseban, nekako imam osjećaj da bih s njim konačno mogla osjetiti onaj osjećaj ljubavi. Poradit ću na tome i nadam se da ću uspjeti. 'Jer ljudi najviše vole one koji se iz pepela dignu i krenu dalje.' Tako ću i ja krenuti dalje, neću odustati od traženja pravog osjećaja ljubavi, u nadi da ću ponovno naučiti voljeti…


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 09.05.2008. u 12:45 sati.