Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ingodshands

Marketing

Comeback + Quick News

Nakon kraće pauze, blog In God's Hands nastavlja s radom punom parom. Pa, krenimo s novostima:

Duet s Keithom Urbanom

Nelly Furtado je nedavno od svoje pjesme "In God's Hands" napravila duet s Keithom Urbanom. Ovdje poslušajte pjesmu:



Singl je objavljen 15. travnja 2008. Ovo je naslovnica singla:

Photobucket

Win or Lose

Nelly u zadnje vrijeme radi punom parom. S grupom Zero Assoluto izdala je novi singl, te snimila spot. Pjesma se zove "Win or Lose". Pogledajte video:



Nelly u Kraljevskom Konzervatoriju

Nelly Kanadska pjevačica Nelly Furtado dobit će čast od društva Kraljveskog Konzervatorija glazbe u Torontu, koje ima godišnjicu 28. svibnja.
RCM dodjeljuje nagrade glazbenicima koji su napravili veliki doprinos kanadskoj glazbi i umjetnosti.
Prošle godine, tu čast je dobio Blue Rodeo. Prethodni su pobjednici Isabel Bayrakdarian, direktor simpfonije iz Vancouvera Bramwell Tovey i rock bend The Tragically Hip.
Furtado, koja je poznata po hitovima poput I'm Like a Bird, Maneater i Promiscuous, je dobitnica Grammy i Juno nagrada. "Veoma sam počašćena ovime," rekla je Furtado za jedne novine. "Glazba je moj spasitelj i stajalište od moje treće godine."
Furtado je rođena u Viktoriji, od roditelja kanadsko-portugalskog podrijetla i naučila je svirati gitaru i ukulele kao dijete. Pridružila se torontskom hip-hop duetu Nelstar nakon srednje škole i otkrili su je producenti Brian West i Gerald Eaton.
Njen debitantski album Whoa, Nelly! izašao je krajem 2000. i osvojio Grammy za najbolju žensku pop izvedbu. Njen drugi album, Folklore, izašao je 2003., odmah nakon rođenja njene kćeri, Nevis. 2006. godine počela je surađivati s američkim producentom Timbalandom na trećem albumu, Loose, koji ju je lansirao među pop zvijezde s hitovima Maneater i Promiscuous.
Bila je voditeljica dodjele Juno nagrada 2007. godine i imala je turneju u svrhu promidžbe albuma Loose. Nedavno je ponovno snimila pjesmu In God's Hands s Keithom Urbanom.
Nelly Furtado i gitarist James Bryan će imati malu akustičnu izvedbu u Kraljevskom Konzervatoriju, koja također uključuje i nastup učenika ugledne glazbene škole.
___

Dobrodošli natrag!

Post je objavljen 08.05.2008. u 23:04 sati.