Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskirkvinodol

Marketing

UVJERLJIVO PROTIV ŽRK "RAB"

Ostvarena je još jedna pobjeda, te napravljen još jedan korak do osvajanja prvog mjesta u Županijskoj ligi mini rukometa za djevojčice 1997. godište i mlađe. U unaprijed odigranoj utakmici svladan je ŽRK "Rab" rezultatom 25 : 12 ( poluvrijeme 14 : 7 ).

U sastavu ŽRK "Vinodol" nastupile su: Starčević, Lekaj 6, Vergić 2, Papić 3, Nježić 4, Kocmanić 2, Filipović 2, Butorac 1, Tomić 5, Filipović M., Butković, Martulaš, Buneta, trener Dalibor Tomić Dado.

Iako konačni rezultat to ne govori, u utakmicu se ušlo sa dosta nervoze, te se do rezultata 6 : 4 za "Vinodol" igralo gol za gol. Tada se "bude" naše perjanice Marijeta Lekaj puknucu i Ana Papić wave, te do poluvremena uspijevaju posložiti kockice u obrani i napadu i poluvrijeme završiti u našu korist sa rezultatom 14 : 7.

Ono što nas posebno veseli su curice rođene 1999.godine koje su svojom igrom uvelike doprinjele ovoj pobjedi. To su vratarka Aneta Starčević pjeva koja je u jednom trenutku zaključala vrata svojeg gola, te nije dala Rabljankama da nam se više približe, kao i naš Red Killer - Iva Tomić burninmad koja je svojom srčanošću u obrani i mirnom rukom u napadu ( 5 golova ) nosila naš klub do pobjede.

Čestitamo cure, te se nadamo da ćete nam i u subotu nakon posljednje dvije utakmice Županijskog prvenstva prirediti novo veselje, te osvajanjem prvog mjesta učiniti nas još ponosnijima. party




Post je objavljen 08.05.2008. u 20:38 sati.