Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paintitblackandtakeitback

Marketing

Once again my shadow will enter your life...

A evo i mene s novim postom... Moram vam reči da su mi ove tri točkice koje stavljam nakon svake rečenice počele iti na kurac... Evo opet tri točkice, ma od sad ih već ne pišem, barem ne tako često.
Evo,ovak je već bolje. Heh.
Ovak, u subotu sam išla van nema više kazne! Weee! Bilo mi je zakon, kao i uvijek. Heh. Bili smo iza srednje, pili smo(naravno) i zajebavali se. Buraza su mi skoro ubili i mislim da više ne bude mogal imati djecu(auch!). I niš posebo. I čak sam se suzdržala i nisam se nalila ko krava. Wow, uspijeh. Al jesam bila malo pijana. Hihi, ja ne bi bila pijana. XD

U nedjelju samo se ja, Ivana i Marijana šetale pokraj Autohofa(to vam je restoran pokraj autoceste pa su tam puno onih idiota iz inozemstva koji prevoziju robu i ta sranja) i Ivana kak je pametna počela se prek potoka s nekim turcima razgovarat(a oni nju nisu niš razumjeli,a ni ona njih) pa sam se ja s njima sporazumjevala na njemačkom. I pozvali su oni nas na pivu. A mi budale smo i išle. Došle samo mi do njih ja počenem šprehati na njemačkom i tak donese tip pive. Kako su smiješno govorili. Za krepat. Marijana kak je spretna je pol svoje polijala po travi, malo je spila, a ostalo ja. Ja sam svoju spila i poslije još od Ivane malo jer već nije mogla a ja sam htjela iti jer me je ovaj počel napastovati. Onda smo rekle da idemo pa me tip nije pustil al sam mu pobjegla.

Ovaj smo tjedan pisali malu maturu, ja sam pisala povijest, geografiju i engleski. Engleski smo danas pisali. Svi smo prepisivali jedan od drugog, ja sam čak i Sinkoviću napisala pismo na zadnjem zadatku. I na povijesti i zemljopisu smo svi prepisivali i učeiteljice su nam pomagale. =)
A ja sam htjela pisati kemiju, fiziku, biologiju i hrvatski. Ne zbog predmeta, to nebi niš riješila jer to ni niš neznam, neg zbog . . . (žrtve no.1).

smile

Sutra idem opet valjda van s Ivanom, Suzanom, Anom i Marijanom. A u subotu s burazom i ovim ostalima(nje ne budem nabrajala jer ih ima malo više). Jedva čekam, da opet pijem. Al nemojte misliti da sam alkić........ :P

Alcohol

Post je objavljen 08.05.2008. u 14:09 sati.