Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Novi dvustruki CD Željke Marinović

Svi se pitamo gdje je Željka Marinović.
Ona i dalje radi i ima i koncert na koji Vas pozivam.

Pozivamo Vas na predstavljanje dvostrukog albuma "Svjetionik" Željke Marinović. Koncert će se održati u nedjelju, 11. svibnja, u dvorani Kornati Hyppo Centra na Slavonskoj aveniji s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan. Autorstvo albuma potpisuje Čedo Antolić. Uz Željku će nastupiti, Ćedo Antolić - glas i akustična gitara, Vedran Božić - el.gitara, Zvjezdan Marjanović - bas gitara, Matko Petrić - udaraljke, Marko Križan - sax, Berislav Blažević - klavijature, Alen Tibljaš - bubnjevi, Matija Antolić - usne harmonike i glas, Danijela Večerinović i Irena Kučiš - glasovi.

Album ' Svjetionik ' je plod višegodišnjeg rada i sadrži 20 kompozicija od kojih su neke već izvedene na festivalima a neke će upravo sada ugledati svjetlo dana. Na albumu se nalazi i video spot s naslovnom pjesmom Svjetionik u režiji Matka Petrića a design albuma potpisuje Igor cc Kelčec.

Željka Marinović se bavi glazbom dulje vrijeme , točnije od 1980. godine nastupa javno i na duhovnoj glazbenoj sceni. Bavila se prije i svjetovnom zabavnom glazbom. Kao glazbenica, najviše se bavi pjevanjem, a svira i klavijature.


Post je objavljen 08.05.2008. u 07:40 sati.