Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tisimojatajnanajveca

Marketing

Pitanje je vremena

Zašto????To me ući cijelog života...Konaćno sam sretna al uvijek mene nešto sprijeći u tome.U zadnje vrijeme mi se svi mješaju u život.Nikako ne mogu biti u potpunosti sretna.
Stalno netko nešto prića,ogovara te iza leđa.Al danas je to sve normalno.Al ne razumijem neke ljude.Kako se mogu petljat u nećiju vezu???
Lagat,izmišljat,radit sve samo da ta se veza prekine.Ne dopuštaju osobama da budu sretne već guraju nos di im nije mjesto.Ćesto se pitam,pa zar se njihov život zasniva na tome da se petljaju u tuđe živote???Pa zar te osobe nemaju svoj život???Nemaju imalo razumjevanja prema drugima...Razmišljam...Po glavi mi se samo vrte pitanja kome danas uopće možeš i vjerovati...Lagati nekome u oći...Pa do kada će to tako ić???Da netko radi budalu od mene...Trpila sam to godinu dana al više neću.Na greškama se ući.Ne mogu više ovako.Ne dozvoljavaju mi da budem sretna,da uživam u svome životu.
Rade sve u inat...Do kada ću ja to trpiti???
Ja zaista više ne mogu...Samo je pitanje vremena...


Da li me vara sa tobom???

Kao sestre nas dve smo iste stvati volimo isti ukus isti broj iste stvari volimo,vidim da si decku mom zapala za oko ti ali draga veruj mi da to mi nista neznaci,nenama nista protiv toga da me stobom prevari jel ja bolju suparnicu nikad necu imati.

REF:
o da li me vara sa tobom,dali me vara sa tobom,sad draga pitam te dali me vara sa tobom,neka me vara sa tobom tako je najbolje

on bi moje poljubce ako je telo i tvoj glas njemu treba uzeti sve sto bi on od nas,samo da je to sto bi da ti oprostim jer gde ja prekinem ti si tu da nastavis,nemama nista protiv toga da me stobom prevari jer ja bolju suparnicu nikad necu imati.

REF:
da li me vara sa tobom,dali me vara sa tobom sad draga pitam te dali me vara sa tobom neka me vara sa tobom,teko je najbolje!




Post je objavljen 07.05.2008. u 23:14 sati.