Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framakaptol

Marketing

SESTRE KLARISE, MIKULIĆI

Image Hosted by ImageShack.us

Trodnevnica pred blagdan,13. SVIBNJA - GOSPA FATIMSKA
Tijekom trodnevnice sv. Mise predslavi i propovijeda don Žarko Vladislav Ošap
10. svibnja (subota) - Bl. Ivan Merz, spomendan
U 17:30 sati Večernja, zatim sv. krunica i nakon toga sv. Misa s propovijedi. Misu animira zbor mladih „Sv. Klara“ iz Mikulića, Zagreb. Nakon Mise s. Samuela Klaić, školska sestra franjevka iz Bosansko-hrvatske provincije, izvest će monodramu „Na zdencu“.

11. svibnja (nedjelja) – PEDESETNICA - DUHOVI
U 17:30 sati Večernja, zatim sv. krunica i nakon toga sv. Misa s propovijedi. Misu animiraju članovi FSR-a i Frame s Kaptola, Zagreb.

12. svibnja (ponedjeljak) - Bl. Djevica Marija Majka Crkve - blagdan
U 17:30 sati sv. krunica, zatim Večernja i nakon toga sv. Misa s propovijedi. Misu animira zbor Školskih sestara franjevki iz Bosansko-hrvatske provincije, Držićeva, Zagreb. Nakon Mise Ura klanjanja.

13. svibnja (utorak) - Gospa Fatimska
Sv. Misa u 8:00 sati (Misu animiraju sestre Klarise). U 17:30 sati Večernja, zatim sv. krunica te svečana sv. Misa u 18:30 sati, predslavi don Žarko Vladislav Ošap. Misu animira zbor mladih „Sv. Klara“ iz Mikulića, Zagreb.

Dolazak: autobusom s Črnomerca za Mikuliće do 5. postaje ~ Samostan sv. Klare ~ Kvaternikova 167 ~ Zagreb. Frame grada ZG-a u subotu u 16.40 sati okupljaju na Črnomercu. Polazak sa autobusom 127 za Mikuliće u 16.55 sati. Framaši će predvoditi večernju molitvu i pjevati sa župnim zborom.

Post je objavljen 07.05.2008. u 14:46 sati.