Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

JOS 3 DANA

Ostala su jos samo 3 dana do 12. DPM. U nedjelju smo imali posljednji inspektorski posjet. Sve je u Biogradu spremno i na izuzetno visokom nivou!!! Biti ce to jedno od najbolje organiziranih prvenstava do sada.

Ukoliko niste dobili formu 20, hitno nazovite administrativnu tajnicu HMS-a!

Ponavljamo najvaznije informacije (ostalo ste dobili u formi 20):

DONIJETI ZASTAVU GRADA NA KOPLJU
Sastavi sa sobom obavezno moraju donijeti službenu zastavu svog GRADA i svoje ŽUPANIJE NA KOPLJU (visoko 2 metra) koju ce nositi u povorci ceremonijala otvaranja, a nakon ceremonijala ce biti izvješena sa ostalim zastavama na borilištu. Zastava mora biti dimenzije 2 m x 1 m.

DONIJETI SIMBOLICAN POKLON ZA GRADONACELNIKA
Svaki sastav (grad) sa sobom mora donijeti jedan manji suvenir (poklon) koji reprezentira grad iz kojeg su došli (dakle specifican za grad odakle dolazite, npr. Vucedolska golubica za Vukovarce, kvalitetno vino za Jaskance isl.), a koji ce na Prijemu kod gradonacelnika, za vrijeme upoznavanja i rukovanja osobno uruciti gradonacelniku, nakon cega ce im gradonacelnik uzvratiti poklonom grada Biograda. Ova gesta postala je tradicionalna i ima izuzetan odaziv.


PROVJERITE REGISTRACIJE SVOJIH NATJECATELJA
Sastav ciji natjecatelj nece imati registracijsku iskaznicu ili ce mu ista biti nevlajala (istek, promjena dobnog razreda...) moze biti diskvalificiran!

IZUZETNO VAŽNE RADNJE KOJE MORA OBAVITI SVAKI SASTAV
(u protivnom slucaju postoji velika mogućnost diskvalifikacije ili sankcija)
1. Uplatiti clanarinu i akontaciju od 1.000 kn i donijeti sa sobom kopiju virmana ili uplatiti clanarinu i startninu kod akreditiranja (sve zaostatke) u protivnom sastav ne može sudjelovati na Prvenstvu.
2. Doci na akreditiranje (OŠ Biograd) najkasnije u subotu 10.5. do 8.45 sati.
3. Za svaku mažoretkinju ponijeti natjecateljsku iskaznicu. Ukoliko delegat ili suci ustanove da neka mažoretkinja nema neki od navedenih dokumenata sastav ce biti diskvalificiran.
4. Uzeti sa sobom glazbu za paradni defile i koreografiju na CD-u. Od 2006. HMS ne prihvaca glazbu na MD ili audio-kazeti. Za probleme oko reprodukcije prženih CD-a odgovornost snosi iskljucivo voditelj tima.
5. Pridržavati se odredbi Statuta, pravilnika i odluka HMS-a.
6. Pridržavati se naputaka sudaca, delegata, osiguranja i službenih osoba.

AKREDITIRANJE
Akreditiranje se vrši u:
petak 9. 5. od 10.30 do 12 sati - ne dolazite prije 10.30 sati jer nikoga nece biti na akreditiranju, ali i nakon 12 sati jer cete se moci akreditirati tek slijedeceg dana, ili u
subotu 10.5. od 8 do 9 sati - grupe koje dodju nakon 9 sati nece moci sudjelovati na Prvenstvu.


Rok za uplate startnina preko ziro-racuna je srijeda 7.5.2008.

HMS svim sastavima zeli srecu na Prvenstvu.


U Budvi nam je bilo zakon. Treninzi dva puta dnevno, tulumarenje, nastupi navecer, publika odusevljena, neki su se i kupali, na koncu zajednicki treninzi u Biogradu. Evo i par fotki:




Post je objavljen 06.05.2008. u 09:10 sati.