Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borntobevampire

Marketing

Ptice umiru pjevajući...ili ne???

Bila jednom jedna ptica.Krasio ju je par savršenih krila i divno,šareno i svjetlucavo perje.Bila je to životinja stvorena da slobodno leti nebom,da uveseljava one koji bi je vidjeli.
Jednoga dana neka ju je žena vidjela i zaljubila se u nju.Zapanjeno je promatrala njezin let,srce joj je jače zakucalo,oči zasjale od osjećaja.Pozvala ju je da zajedno lete,i putovale su nebom u potpunome skladu.Ona se divila,duboko poštivala i slavila pticu.
No tada se dogodilo:možda je ptica htjela upoznati neke daleke planine! I žena je osjetila strah.Strah da to nikada više neće osjetiti s drugom pticom, osjetila je zavist,zavist zbog velikih mogućnosti te ptice da leti.
Osjetila se osamljenom.
I pomislila:Napravit ću klopku.Sljedeći put kada se ptica pojavi
više neće moći otići.
Ptica je isto tako bila zaljubljena i vratila se sljedećeg dana,upala u zamku i ostala zatvorena u krletci.Svaki je dan gledala pticu.To je bio predmet njezine strasti i ona ju je pokazivala prijateljicama koje su govorile:"Pa ti imaš sve."
No,došlo je do neobične promjene:kako je imala pticu i više je nije morala osvajati,izgubila je za nju zanimanje.A ptica,koja nije mogla letjeti i ostvarivati smisao svoga života,počela je mršavjeti,izgubila sjaj,postala ružna - i žena više nije obraćala pažnju na nju,samo ju je hranila i čistila njezinu krletku.
Jednoga lijepoga dana ptica je uginula.Žena je osjetila duboku tugu i počela misliti na nju.Ali nije se sjetila krletke,sjećala se samo dana kada ju je prvi put vidjela kako zadovoljno leti među oblacima.
Da je razmislila o sebi,shvatila bi da ju je kod ptice najviše uzbuđivala njezina sloboda,snaga krila u pokretu,a ne njezino fizičko tijelo.
Bez ptice,i njezin je život izgubio smisao,i smrt je pokucala na vrata."Zašto si došla?",upita je žena.
"Da bi ti mogla ponovno s pticom letjeti nebom.",odgovorila je smrt."Da si je pustila da slobodno odlazi i vraća se,voljela bi je još više;no sada sam ti ja potrebna da bi je ponovno pronašla." I žena izdahne.


Ako se sjećate priče:ptica je pjevala i iako joj se trn zabio u srce i bilo je očito da umire ona je i dalje pjevala...jer ptice umiru pjevajući...ali ne i ova ptica...
Bila je tužna i usamljena...zatočenost ju je uništila.Zato ja ne želim uhvatiti svoju pticu u krletku.Želim da slobodno leti i hrani se čežnjom za vremenom u kojemu je letjela zajedno samnom...

Nadam se da ste shvatili moju priču i njezinu simboliku i da nećete dopustiti da uhvatite svoju pticu u krletku i da na takav način ona izgubi priliku da ostvari svoj smisao života...
Velika pusa mojoj seki Jess kiss mojoj Seki kiss i afkors mom Mavom kiss e da i pozdraf mom šogoru Niđi (wtf?) smokin rofl
A mom sexy Emilu šaljem jedan kissy kissy smijeh kiss
I želim zahvaliti svim blogerima koji me čitaju i komentiraju... wave

+abdejt: Poseban pozdraf i najveća pusa Vargi kiss yes


Loves Deja



Post je objavljen 05.05.2008. u 17:42 sati.