Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pcstreethacker

Marketing

Grand Theft Auto 4 ruši rekord

Najnovija igra za Playstation 3, četvrti nastavak ultranasilnog ali i od kritičara ishvaljenog Grand Theft Auta, oborila je sve rekorde u prvom danu prodaje
Foto: Rockstar Games
GTA4 se prodao u 609 tisuća primjeraka u prvom danu prodaje, čime je skinuo s trona prošli nastavak serijala koji se prodao u 501 tisuću primjeraka u prvih 24 sata kada se pojavio na policama davne 2004. godine.
Izrazito nasilan naslov u kojemu ste u ulozi mladog kriminalca u usponu ujedno je, kako tvrdi većina recenzenata, jedna od najboljih igara godine. Tzv. sandbox okruženje omogućuje vam neograničenu slobodu kretanja po virtualnom gradu nazvanom Liberty City, a grafika i zvuk su na standardno dobroj razini.

Image Hosted by ImageShack.us




Kao i svaki nastavak ovog serijala, i ovaj je već izazvao zgražanje dežurnih dušobrižnika, no kako to već obično biva, igra nije ništa više nasilna od sličnih naslova tipa Condemned ili uistinu brutalnog Manhunta.

No unatoč dobrom prijemu, određeni tehnički problemi s igrom iznervirali su igrače, pa se tako od izdavača Rockstar Gamesa očekuje brzo izdavanje potrebnih zakrpa.

Post je objavljen 05.05.2008. u 16:41 sati.