Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Poraz u Sapcima

Nakon danasnje utakmice,neke stvari su se razjasnile.Ne potpuno,ali prilicno jasno je da se "borba" za prvo mjesto ovdje odlucila.Vodeci Klokocevik,tesko da ce izgubit utakmicu u sljedecim kolima.Mozda nerijeseno,ali izgubiti,nevjerujem.Puno necu o utakmici u Sapcima,bilo bi nerealno sad baljezgat,jebote,bili smo bolji,sta je ovaj,ili onaj promasio...,nismo.Da smo bili bolji pobijedili bi.Sapcima je valjda dokurcilo gubiti,pa su odlucili pokazati,da imaju utjecaja u ovoj ligi,i da nisu samo kanta za nabijanje.Al kud se bas s nama moraju dokazivat!Eto,i uspjeli su,sjebali su nam poprilicno sanse za prvo mjesto.Sapci-Omladinac 1:0.
Ono sto me uopce ne iznenaduje,to je pobjeda Sredanaca nad Kupinom.To sam u svakom slucaju i ocekivo.I kao sto sam i prije reko,Sredanci ce biti ekipa koja ce krojiti prvaka.Evo Kupinu su sjebali,i to uvjerljivo 3:1.Znao sam,jebote kladio bi se na tu utakmicu da me neko pito!A mi izgubimo od Sapca.,u pi... mat.....!
Eto tako je Posavac bodove ostavio u Sredancima,i bitno usporio u svom planu.Koji se sad cini prilicno daleko.Sokadija-Posavac 3:1.
Kune iz Jaruga,preko Novog Grada,dosli su u Prnjavor i pobijedili domacina Slavoniju.Svaka cast.Kune mogu isto iznenadit kad hoce,Nema se sta reci,uredna pobjeda.Slavonija-Kuna 2:3.
Od Kuta sam se nado da ce izvuci nerijeseno sa Diljom,al ni to nam nebi pomoglo.Kad smo usrali.Naprijed je namucio Dilja za tri boda do iznemoglosti,ali su ovi ipak nakraju slavili sa pobjedom i odmakli na tablici.Pohvala Kutima na igri,pokazali su da su jedna od najboljih ekipa u ligi.A Dilj je opet pokazao da ne odustaje od svog cilja,ma koliki pritisak bio.I zato su prvi.Naprijed-Dilj 1:2.
Sloga iz malih Struzana,protiv Sloge iz velikog Vrpolja.Iako ovdje velicina sela ne odlucuje,veci su ipak pobijedili.Struzani su dobro igrali,ali Vrpolje je bilo bolje i zasluzeno su pobijedili.Vrpolje sve ozbiljnije igra.Sloga S-Sloga V 1:3.
Utakmice su odigrane 04.05.


Prvo mjesto na tablici sada jasnije izgleda:


1.Dilj Klokocevik 37
2.Omladinac Novi Grad 34
3.Posavac Kupina 34
4.Sokadija Sredanci 30
5.Naprijed Trnjanski Kuti 17
6.Slavonija Prnjavor 17
7.Sloga Vrpolje 14
8.Kuna Jaruge 12
9.Sapci 11
10.Sloga Struzani 9

Post je objavljen 04.05.2008. u 21:09 sati.