Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Neplanirani odmor u Ogulinu

Nisam dugo putovao nikuda, zaputih se prekjučer poslije posla u Pulu na vikend s prijateljima. Nismo se vidjeli skoro dvije godine. Lijepo je vidjeti prijatelje ponekad, bez obzira na daljinu. sretan

U povratku bio je mali zastoj pred tunelom Tuhobić. Vozilo se u koloni 20-30 na sat. Nakon toga, čim sam se dočepao potpune autoceste s dvije trake po smjeru, stisnuh gas. Nisam gledao mjerač brzine, u jednom trenutku pogledah, pokazivao je preko 150 km/h. Ali - GORILA JE i lampica od struje.

Fuck. burninmad

Sišao sam s ceste Rijeka-Zagreb na odvojak prema Splitu, mislio sam da je Ogulin bliže. Ali ima skoro 20 km do njega. Prije izlaza za Ogulin svratih na Tifon, tamo sam sreo momka iz HAK-ove 987 Pomoći na cesti. Uputio me u servis u Ogulinu i za čas mi mobitelom našao smještaj. Hvala.

I tako sad u sobici kraj jezera Sabljaci čekam sutrašnji dan, da se otvori servis i da majstori pregledaju moj GreenBird. zubo
Kod gazda Ive izvukoh laptop, sad znam zašto ga imam. Baš je dobro došao.

I nije mi tako loše. Ako izuzmemo malu financijsku frku. Za noćenje i večeru imam. Za dalje bumo vidli. rolleyes Uplata koju očekujem nije još sjela, čini se.

Čudan je taj život. Nikad ne znaš kad možeš završit u sobici kraj lijepog jezera. smokin

Jezero Sabljaci kraj Ogulina





Post je objavljen 04.05.2008. u 19:17 sati.