Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

Last night ...khm-khm,...:) i ne mogu se sjetit kak pjesma dalje ide :)

mah hello...
Eto napokon da napišem nešto.... Stvarno mi se nije dalo, nit sam imala vremena za to. Ak sam na netu onda sam na msn il tražim neš za školu za referate. Draže mi je slobodno vrijeme koristit za kavice, šetnjice cool il teretanu.

Trenutno jako-puno-previše razmišljam o vremenu...Ljudi moji, idem još 2 i pol tjedna u školu samo nono yes nono no! I ne znam jel mi drago il ne...jednostano si to ne mogu zamislit uopće, ko ni većina.

Eto, maturalna radnja je u petak skroz gotova, mislim,zadnji detalji; sutra predat treba...
Testova ko u priči.... rolleyes

Sutra ćemo dobit 'obleku' za maturijadu. Tema nam je rock 50/60-ih, ma vidit ćete...cool
Kupila sam si prošli vikend i haljinicu za maturalnu večer cerek. Da...definitivno je došlo "to vrijeme", nema više zajebavanja (il možda malo belj?)

Da, da... Ne znam kaj da velim. Happy sam si.
Vrijeme mi je super, vikendi su sve bolji i bolji dead, ovaj produženi vikend je i previše fafa bilo...al jučer je definitvno naaaj bilo (khm, mislim da će se pogotovo Capa složit thumbup)....

Image Hosted by ImageShack.us


pjeva Slušam si muzičicu, opsjednuta sam onom pjesmom "Killing in the name" . StrAšno belj.

LoL, nije da imam inspiracije. Jednostavno je puno novog (i starog, hihi) i happy sam zato kaj sve više vremena provodim s nekim dragim osobama smijeh, i ima tu nekih novih "u mom životu" cerek ah da....

Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo sve. Potrudit ću se pisat opet češće i dobit inspiraciju prije svega! Šaljem vejiku pusu curama/ekipi od jučer mah!

(BTW: Capa, uživaj u šetnjici, hihihiihiihi.... Ivana i Ines, ste žive? kiss)

Post je objavljen 04.05.2008. u 19:03 sati.