Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Hodočašće sportaša na Marija Bistricu

Tradicionalno hodočašće sportaša Zagrebačke nadbiskupije u svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu održat će se u ponedjeljak 5. svibnja. Organizator hodočašća je Povjerenstvo za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije.

Program započinje okupljanjem u 16 sati u cintoru Svetišta. U 16.30 sati mladi animatori izvest će kratki skeč, slijedi uvod u pobožnost križnoga puta. Križni put na bistričkoj Kalvariji predmolit će sportaši, a između postaja pjevat će mladi. Prigoda za ispovijed bit će od 17.30 sati. Misno slavlje s početkom u 18 sati predvodit će zagrebački pomoćni biskup Vlado Košić. Hodočašće završava druženjem u prostorijama Svetišta.

Odazovite se, dragi sportaši, sigurna sam da imate na čemu zahvaliti našoj Bistričkoj Majčici... za sav proliven znoj, rad i trud koji je urodio plodom krasnih sportskih rezultata kojima ste proslavili svoj klub, grad i domovinu i na koje ste ponosni, kao i na svim ljudima s kojima ste se imali priliku upoznati i družiti živeći "Zdrav duh u zdravom tijelu."

Post je objavljen 03.05.2008. u 15:28 sati.