Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Janković : Nastaviti sa dobrim igrama i pobedama

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 29. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Mladosti iz Lučana. Utakmica na stadionu Mladosti, igra se u subotu sa početkom u 16 časova i 30 minuta. Gostovanje u Lučanima je poslednje koje se igra južno od Beograda, jer se preostala 2 igraju u Vojvodini. Tim kreće na put danas u 17 časova i večeras će odsesti u Čačku, kako bi što spremnije sačekao sutrašnjim meč.

Trener Aleksandar Janković podseća da je Crvena zvezda ove sezone 2 puta remizirala sa Lučancima, i da su ta izgubljena 4 boda više nego što je trenutna razlika na tabeli za prvoplasiranom ekipom.

“Imamo veliki motiv u svakoj utakmici da pobedimo, jer nas naše igre u poslednje vreme ohrabruju, kao i to da smo još uvek u šampionskoj trci. Dodatni motiv je sigurno i naš sutrašnji protivnik, koji je svojim najboljim igrama u ovoj sezoni, upravo protiv nas, otežao naš put ka 1. poziciji. Reč je o jednoj veoma disciplinovanoj ekipi, koja je izuztno dobro organizovana, tako da ćemo imati priliku da dokažemo na jednom od najtežih gostovanja, da smo u dobroj formi. Skoncentrisani smo maksimalno i imamo veliku želju da se odbranimo trofej, a sve to nam daje optimizam pred ovo gostovanje, da po prvi put ove sezone pobedimo Mladost iz Lučana. Posle ove utakmice ćemo imati 7 dana do sledećeg meča, tako da želimo da se vratimo u Beograd sa nova 3 boda koja nas zadržavaju u trci za prvim mestom.”

Aleksandar Janković kaže da je kadrovska situacija dobra i da je posle dužeg vremena skoro cela ekipa u treningu.

"Ranđelović se vratio u pun trening, isto kao i Trajković. Milijaš je odradio kaznu zbog kartona, a njegov povratak nam mnogo znači na terenu, jer su njegove igre u poslednje vreme veoma bitne za tim i njegovo odsustvo protiv Čukaričkog se moglo osetiti. Jedino je Bronovicki van stroja, koji je u Poljskoj podvrgnut jednoj rutinskoj hirurškoj intervenciji i očekujemo vesti kada se vraća u Beograd.”


Post je objavljen 03.05.2008. u 13:59 sati.