Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Nikako do pobjede u Splitu


Malonogometaši Potpična 98. večeras su u Splitu, bez nekolicine standardnih prvotimaca pretrpjeli pravi mali rezultatski brodolom protiv domaćih Mejaša u prvom susretu Ľ završnice malonogometnog prvenstva Hrvatske. Splićani su još na poluvremenu vodili sa nedostižnih 4:1. Nastavak je donio nešto ravnopravniju igru ali gosti ni u jednom trenutku nisu ozbiljnije ugrozili razliku domaćih. Završilo je visokih 7:3 za Mejaše.

Poveli su domaći na samom početku, u trećoj minuti preko Bokana. Osam minuta nakon toga Smoljo povećava na 2:0 za domaće. Petnaesta minuta donosi in treći domaći a drugi gol Bokana. Što se tiče domaćih golova prvo poluvrijeme zaključuje Matija Petar-Simunić u sedamnaestoj minuti golom za 4:0. A prvi
gostujući za konačni rezultat poluvremena postigao je Miletić u njegovoj zadnjoj minuti, 4:1.

Nastavak otvara Jelić golom u dvadeset petoj minuti za 5:1 vodstvo domaćih. Smanjuje Ostojić četiri minute kasnije ali Smoljo novim golom samo minut nakon toga ponovno dovodi domaće do četiri gola prednosti, 6:2. Još dva gola u zadnjim minutama, po jedna na obje strane. Najprije treći puta večeras pogađa Bokan a nakon toga, svoj drugi gol, za konačnih 7:3 postiže Ostojić iz penala.

Sve u svemu više nego zaslužena pobjeda domaćih malonogometaša a Potpićancima ostaje nada u naredne dvije utakmice, naravno ako dobiju prvu u Labinu.

SPLIT: Mala dvorana KSC“Gripe“ GLEDATELJA: 150
SUCI: Proleta i Kristić (obojica Dubrovnik)
DELEGAT: Bajić (split)

SPLIT: MNK Mejaši-MNK Potpićan 98. (Potpićan) 7:3 (4:0)


MNK MEJAŠI: Gabrić, Jelić, Vujević, Bikan, Kovačić, Ćubelić, Petar-Simunić, Žarković, Smoljo, Tokić, Dlaka.
TRENER: Mladen PERICA

MNK POPTIĆAN 98. (Potpićan): Funčić, Drndić, Težak, Hoxha, Ostojić, Rožajac, Fejzić Ad., Fornažar, Miletić.
TRENER: Jasminko MUJIĆ

- izvješće s Labinsporta

Post je objavljen 03.05.2008. u 06:31 sati.