Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Groblje



Već je neko vrijeme na blogu atmosfera groblja, a ni u mom životu nije preveć drugačije. Život mi se naglo okrenuo u nekom drugom, meni nepoznatom, pravcu. Pokušavam dokućiti gdje me i zašto vodi, tko su ti novi messangeri koje mi je poslao i koje mi poruke nose. Odjednom je sve drugačije, svijet, okolina, moja razmišljanja i zanimanja...Stvari koje sam prije primječivala više ih ne primječujem, a one koje nisam primječivala mi sada nešto znače.
Pokušala sam se u startu oduprijeti ali je to bilo nemoguće. Kao da mi je netko uzeo volan iz ruku i bez obzira gdje želim ići on skreće u nepoznat pravac.
Dobro u svemu tome je što sam se u jednom trenu našla kao promatrač svog života, potpuno sam ga vidjela s objektivne strane. Skužila sam da sam cijelo vrijeme živjela u svojoj iluziji koju sam si još kao dijete nametnula, da moj svijet nije tako savršen kao što sam mislila da je. Razočarala sam se u svoj plitki i siromašni život za koji sam smatrala da treba na neki način biti uzor drugima, da je dubok i bogat svim i svačim.
Samo kad pogledam ljude koji se trude nešto napraviti za zajednicu, za prijatelje i za sebe...a ja sam samo prodavala maglu s ove stolice na kojoj sad sjedim.
Rado bi da mi se sve to opet zatvori, da se vratim na staro jer ne mogu podnijeti istinu, istinu da nisam napravila NIŠTA u svom životu, a s druge strane bi voljela što lakše i brže proći ovu prekretnicu i postati bolja osoba.

Post je objavljen 02.05.2008. u 23:23 sati.