Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Transit (2004)

(r: Kerry Weldon)

Ok, već mi je pomalo dosta lezba pa sam se odlučio promjeniti taktiku, ne idem abecednim redom nego sam izabrao film najkraćeg trajanja. Podsjetimo, gledaju se kratki filmovi iz The Ultimate Lesbian Short Film Festival (2005) kompilacije. Tranzit traje manje od 4 minute, u zadnje vrijeme sam pogledao hrpu kratkih filmova i već znam da je to jednostavno premalo za imalo smislenu razradu radnje. Bojim se samo da nije neki eksperimentalni umjetnički...

Priča:
Cura se pogledava sa drugom curom u vagonu podzemne. Ubrzo ova druga izlazi van. Ova što ostane izlazi na idućoj stanici. Žuri preko perona i ulazi u vlak u suprotnom smjeru. Smješak joj je na usnama. Kraj.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ok, sad se već malo brinem. Na http://lesbianlife.about.com-u stoji citat “10 short films full of INTRIGUE! FANTASY! SUSPENSE! And, of course, SEX!” u opisu ove kompilacije. Pogledao sam četiri od 10 filmova, a ne samo da nije bilo seksa, pa barem i lezbijskog, nije bilo ni gole sise, pa čak ni dekoltea!

Ok, vidjet ćemo šta će sutra donijeti...

Ocjena: 3/10


Inače, svakako pročitajte receniziju kompilacije na spomenutoj stranici - http://lesbianlife.about.com/od/lesbianmoviereviews/fr/UltimateLesbian.htm
čisto da vidite kako reagira publika za koju su ovi filmovi i snimljeni. Morao sam se pokvareno cerekati (xe xe xe) kad sam pričitao da je autoricu recenzije prvi opisani film (A.Woman.Reported...) toliko uplašio da nije mogla spavati cijelu noć, ali kako kaže barem je imala izgovor za maženje u 2 ujutro. Pročitajte cijelu recenziju!





Post je objavljen 13.05.2008. u 22:57 sati.