Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

ANJINA WEB STRANICA ; PUT U LOŠINJ



ANJA OD DANAS IMA I SVOJU WEB STRANICU

Zahvaljujući gospodinu Robertu Đukiću web dizajneru benda Prljavo kazalište kao i bendu Prljavo Kazalište, od danas naša mala Anja ima i svoju web stranicu www.malaanja.com.
Kao i sve ljude do sada, koji su nam pomagali na različite načine i njih je vuklo humano srce, te za izradu web stranice kao i za sve ostalo vezano za Anjinu stranicu ne traže ništa, već im je dovoljan Anjin osmjeh kao i daljnji napredak u Anjinom zdravlju.
Također, osim ovog humanog čina, ekipa za nas sprema još jedno veliko iznenađenje, no o tome kad dođe vrijeme za to.
Ovim putem, mi roditelji male Anje od srca se zahvaljujemo cijeloj ekipi Prljavog Kazališta na pruženoj humanoj ruci podrške a naša mala Anja vratit će Vam to svojim USPJEHOM.

Sve o našoj jednoj od najpopularnijih grupa možete saznati na njihovoj web stranici kao i na njihovom blogu

Dragi Prljavci, dragi gospodine Roberte HVALA VAM!



PUT U VELI LOŠINJ

Jučer u ranim prijepodnevnim satima sa našom malom Anjom krenuli smo put Velog Lošinja u lječilište za dišne putove „Pod Javori“.
Anja je od samog jutra već pomalo bila uzbuđena i nestrpljiva
Image and video hosting by TinyPic Prije nego smo krenuli, još jednom smo sve provjerili da li smo sve uzeli. Pogotovo lijekove za epilepsiju. I najzad, nakon detaljnije provjere, sve je bilo spremno za polazak
Image and video hosting by TinyPic Već na samom ulazu na autoput na naplatnim kučicama Lučko, mogla se primijetiti prva ovogodišnja gužva. Iako je kolona bila dugačka oko 1 kilometar, sasvim brzo smo uspjeli proći naplatne kučice.Putem nas je pratilo deset godišnjih doba (sunce, kiša, magla pa opet sunce, kiša). Dolaskom pred Krčki most
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic konačno je sunce zasjalo u punom smislu ali je bilo dosta vjetrovito. Iako se stvorila mala gužvica pri ulasku na Krčki most te malo jačim naletima vjetra, relativno smo brzo smo uspjeli doći do trajektnog pristaništa „Valbiska“
Image and video hosting by TinyPic i dobro da smo došli skoro sat vremena prije polaska, jer se stvorila velika gužva a neki se na žalost nisu mogli ukrcati pa su morali čekati drugi
Image and video hosting by TinyPic Zbog jakog vjetra, Anju nismo htjeli izlagati izlaskom na palubu trajekta tako da smo se mama Jasmina i ja izmjenjivali kod auta, čuvajući našu malu princezu. Nadamo se da će pri povratku sa lječilišta, vremenski uvjeti dozvoljavati da i Anja vidi kako je to iz perspektive trajektne palube. Sama vožnja nije dugo trajala, pa smo već za otprilike pol sata stigli na otok Cres
Image and video hosting by TinyPic Vrijeme od Cresa da Velog Lošinja nam je brzo proletjelo i nakon sat vremena stigli smo u lječilište „Pod Javori“
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Slijedilo je prijavak na recepciju, sređivanje dokumentacije te naravno raspremanje stvari u sobi u kojoj će mama i Anja boraviti slijedečih tri tjedna
Image and video hosting by TinyPic

Ono što Vam na prvi pogled mogu reći a to da je sve uredno i čisto. Soba ima bračni krevet i dva manja. Ima kupaonu sa kadom. Komfor je na dosta zavidnoj razini. Osoblje je dosta uljudno i susretljivo. Nakon sređivanja svih papira i raspremanja stvari, vrijeme do mog odlaska natrag za Zagreb skratili smo si sa jednom laganom šetnjom po Velom Lošinju.
Mogu Vam reći da je to jedno fino mjesto i da će i Anja i mama Jasmina stvarno uživati, jer je mjesto okruženo stvarno divnom prirodom. Ima dugih staza uz more, gdje čovjek naprosto uživa šetajuči se a da o zraku i ne govorim. Ovdje se naime miješa velebitska sa morskom klimom i nije bez razloga ovo jedno od naših najpoznatijih lječilišta za dišne putove.
U ono malo što sam uspio vidjeti, uz lokalno stanovništvo puno ima Zagrepčana ali i slovenskih državljana koji tu imaju svoja odmarališta.
Nakon pomalo tužnog rastanka sa svojim dvjema princezama, oko 19 i 30h krenuo sam natrag put Zagreba. Tokom povratka, naletio sam na dvije stravične prometne nesreće, no ja sam fala Bogu sretno stigao oko 23h u Zagreb.

Evo malo još par slikica sa našeg putovanja za Veli Lošinj slikano iz ruku mame Jasmine



Za kraj bi još naglasio, da stvarno naša država dere li ga dere što se tiče naplate (auto cesta 50 kuna u jednom smjeru, krčki most 30 kuna, trajekt 90 kuna po autu plus 13 kuna po osobi).
I kad tu dodate gorivo od 500 kuna, ispada da Vas put tamo i natrag košta 850 kuna. Strašno.

Ovo je dakle jedan mali rezime našeg puta u Lošinj. Povremeno ču Vam na blogu pisati kako Anja i mama Jasmina provode dane u lječilištu a glavnu reportažu o samom boravku, očekujemo kad se Anja i mama vrate.

Zahvalio bi se još jednom svim ljudima koji nas podržavaju, svim ljudima dobre volje koji posjećuju ove stranice našeg bloga, te velika hvala svima onima koji su nazvali humanitarnu liniju za malu Anju. Trenutačno stanje nakon 10 dana Vaših poziva je 519,86 kuna.

Do novog posta veliki pozdrav wave od tate Tomislava!


Post je objavljen 02.05.2008. u 13:05 sati.