Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Zvezda smanjila vođstvo Radničkog

odbojka
U trećoj utakmici finala plej-ofa za odbojkaše Crvena zvezda je na domaćem terenu pred 1,600 gledalaca u Beogradu pobedila kragujevački Radnički sa 3:0 (25:23, 31:29, 25:18) i smanjila vođstvo rivala u pobedama na 2:1.

Četvrta utakmica finalne serije, koja se igra do tri pobede, na programu je 4. maja, takodje u Beogradu. Prva dva meča Radnički je kao domaćin dobio sa po 3:1.

Beogradjani su lako, za nešto više od 70 minuta, došli do prve pobede u finalnoj seriji, iako je početkom meča izgledalo da će otpor gostiju biti mnogo žešći. Prva dva seta su odigrana praktično poen za poen, tako da ni jedna ekipa nije uspela da ostvari opipljiviju prednost. U trećem setu Crvena zvezda je potpuno dominirala, jer se Radnički gotovo predao, pa je na kraju ubedljivo trijumfovala.

"Prikazana je zanimljiva odbojka, posebno u prva dva seta. Mi se ne odričemo titule prvaka, iako respektujemo ekipu Radničkog. Kragujevčani su sjajni u bloku i to je element igre koji nam ne odgovara protiv takvog protivnika", rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Željko Bulatović.

Prvi stručnjak Radničkog Slobodan Galešev smatra da njegova ekipa večeras nije ličila na sebe. Po rečima Galeševa, Kragujevcacni su protiv domaćina praktično igrali bez bloka, a ni drugi elementi u igri nisu bili na visokom nivou, zbog čega je Crvena zvezda zasluženo pobedila.

"Nismo imali dovoljno energije kao u prve dve utakmice, kada smo slavili u Kragujevcu. Crvena zvezda je zaigrala maksimalno i zasluženo je pobedila", rekao je prvotimac Radničkog Vladimir Čedić.

Njegov kolega iz tabora "crveno-belih" Tomislav Dokić je istakao da je domaći tim verovao u uspeh. "Podigli smo nivo igre u odnosu na prva dva meča u Kragujevcu, manje smo grešili i tu leži ključ našeg uspeha", rekao je Dokić.

Ukoliko Crvena zvezda pobedi u četvrtom meču serije i izjednači rezultat na 2:2, igrala bi se majstorica za šampiona Srbije 8. maja u Kragujevcu.


Post je objavljen 02.05.2008. u 12:10 sati.