Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hiphopneverstops

Marketing

.......CHRIS BROWNNNNNN........

INFO O CHRISU-->
puno ime: Christopher Maurice Brown
datum rođenja: 5. svibnja 1989.
horoskopski znak: Bik

O CHRISU-->
Za Chrisa kažu da je dečko s rijetko viđenim talentom. Ljudi koji ponešto znaju o plesu tvrde da je mali bolji i od Ushera i od Michaela Jacksona u najpopularnijim danima. Svojim idolima Chris smatra Michaela Jacksona, Ushera i - svoju mamu! Njegov prvi album do sada je prodan u nevjerojatnih 1,8 milijuna primjeraka. Nedavno je dobio nagradu MTV-ja Australije za najboljeg R'N'B pjevača.

O NJEGOVOJ SVIRCI-->
Prvim singlom u karijeri Run It, na kojem gostuje reper Juelz Santana, osvojio je prvo mjesto najprije na američkoj, a kasnije i na top-ljestvicama nekoliko drugih zemalja. Ponegdje, kao recimo u Velikoj Britaniji, bio je 'samo' drugi. Uspjeh ga nije promijenio, no kaže da mu je žao što više ne može s frendovima normalo otići na košarku.

CHRISOVO DJETINJSTVO-->
Chris potječe iz Tappahannocka, gradića sa svega 2000 stanovnika u američkoj saveznoj državi Virginiji. Njegov talent roditelji su prvi put primijetili negdje u trećem razredu osnovne kada je žarko želio upasti u školsku predstavu i čitave dane provodio plešući po dvorištu. Par godina kasnije, tijekom školskog posjeta lokalnom zabavnom parku impresionirao je posjetitelje otpjevavši preko razglasa pjesmu Michaela Jacksona. Začuđena gomila okupila se oko dječaka koji još nije bio ni zašao u pubertet, ali pjevao je savršeno i strastveno. Nikad u žvotu nisam vidio ništa slično, potpuno ih je oborio s nogu, priča njegov tadašnji učitelj i glazbeni mentor Mike Ransome, kojeg Chris zove svojim velikim bratom.
Prema vlastitu priznanju, u školi je bio hiperaktivni razredni klaun, ali je ipak marljivo učio.

LUD ZA KOŠARKOM-->
Iako je Brown nastavio pjevati i u trinaestoj godini već potpisao ugovor s lokalnim producentom, još uvijek se nije mogao odlučiti hoće li se više posvetiti glazbi ili svojoj drugoj velikoj ljubavi - košarci. Već u šestom razredu bio je član udarne petorke školske momčadi i furao se na veliku NBA zvijezdu Allena Iversona, također rođenog u Virginiji - imao je kosu oblikovanu u cornrows pletenice i nosio je isti broj na dresu, trojku. Nakon utakmica često je pjevao za djevojke i publiku.

PUT DO USPJEHA-->
No, kad je u petnaestoj godini dobio poziv na audiciju u diskografskoj kući Def Jam, znao je da je pred njim životna prilika. Vlakom je otputovao u New York na sastanak sa šefovima, još umoran od naporne utakmice koju je odigrao večer prije. Bio je jako nervozan, a njegov mutirajući glas tog dana nije baš bio u najboljem stanju.
Mislio sam da ćemo samo poslušati moj demo i popričati, ali oni su me tražili da pjevam i plešem te mi odmah ponudili ugovor na potpis. Nisam mogao vjerovati svojim ušima, ali pokušavao sam biti cool. Ispričao sam se, otrčao u WC i počeo vrištati od sreće, odmah sam s mobitela nazvao mamu - sjeća se.


zujocerekameeeeeee widi ga pprreessllaaddaakk jjee........zujocerekChris BrownChris Brown ameeeeeeeeeeecerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekzujozujozujozujo


Post je objavljen 02.05.2008. u 10:10 sati.