Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fvkmlnovosti

Marketing

BICIKLISTICKI IZLET U MADJARSKU


nedjelja, 25. svibnja 2008


Kao i ranijih godina, tura pocinje u Barcs-u, gdje nas ceka rezervirani vagon za bickle. Voznja vlakom traje oko pola sata, a onda slijedi lijepa tura od 48 km pretezno kroz sumu i sve po asfaltu. U Berzencu se sastajemo sa biciklistima iz Djurdjevca, koji dolaze iz pravca Gole. Zajedno produzujemo kroz Taranjske peske prema Szenti i dalje kroz nekadasnja kraljevska lovista do Somogyszob-a, Usput podnevna piknik-pauza na Kaszo Puszti (jelo iz ruksaka!). Zadnjih 15 km vozimo po lokalnoj cesti do bazena u Nagyatad-u, gdje cemo umorne misice prepustiti blagodatnom djelovanju panonskih termalnih voda. Popodnevno kupanje, suncanje, masaza, izlezavanje prema zelji.

Povratak u Barcs preko Babocs-e dug je 39 km, takodjer sve po asfaltu. Polazak iz Nagyatada predvidjen je za 17.00 sati, a dolazak u Pitomacu oko 20.00 sati. Dolazak od Pitomace do Barcs-a u jutro i povratak od Barcs-a kuci poslije ture je u vlastitoj organizaciji.

POLAZAK SA GRANICNOG PRIJELAZA T. POLJE U 07.45 SATI
CIJENA 110.-- HRK

U cijenu su ukljuceni: ulaz na bazen u Nagyatadu, popodnevni caj ili kava na travnjaku, prijevoz bicikla i osoba vlakom od Barcs-a do Somogyudvarhely-a, te organizacija i vodja puta tokom cijele ture.

Prijave i uplate na kiosku “Zabac”.
PAZNJA! Zbog rezervacije mjesta za bicikle kod Madjarskih zeljeznica prijave moramo zakljuciti do 20. svibnja u 19.00 sati.
Informacije via Ivan Kos na telefon 098-9316272

SUDJELOVANJE U BICIKLISTICKOJ TURI JE NA OSOBNU ODGOVORNOST. NE ZABORAVITE DOKUMENTE ZA PRIJELAZ GRANICE.



Organizator:
Udruga Zeleno srce u suradnji
sa TZ Pitomaca


Post je objavljen 02.05.2008. u 07:02 sati.