Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosatirik

Marketing

Crveno

Evo ga 100ti post. Imam jos dvije muške simpatije. S jednom pricam o zgodnima nakon koncerta, a s drugim o koncertima. Premda za demona nisam siguran da li je gay. To jest da li mu je ona prijateljica cura. A za prvog me tolko napali sa svojom sigurnošću da sam bez teksta. I kad me pita tko mi je zgodan. Rekao bi mu:
- A ti si mi zgodan! Zgrabi me više!
I brinem se o pet brazilki, a maštam o likovima. Jedna od ove dvije mi je zgodna. To je ono dobro. I radim nešto užasno dosadno. Opet za onu glupu peticiju, a Ares je bolji u tom od mene. A vrhunac osamljenosti jest igrat se sa svojim psom na facebooku na praznik rada. Inace moj omiljeni praznik, ali eto mora se i radit. Glupu statistiku. Za što ovo dijete očito nije stvoreno. Mislim da ću sutra posudit konačno koju knjigu iz knjižnice za učit. A o facebooku. Super je vidit tamo ljude koji su ti dragi kako se zabavljaju. Ima ok grupe o umjetnosti, ali sve u svemu je samo gubljenje vremena.
Samo bi se mazio s nekim ovih dana. Dok još mogu kao student da sanjarim jer sve se više bliži doba kad ću radit. I to čini se u turizmu jer osim sjedit u galeriji mi ništa drugo ne leži. A nakon toga mislim ne znam više ni što da mislim. Studirat cu vjerovatno koju godinu više. Dok ću vodit grupe i smiješkat im se, a jebat im mater u sebi. C'est la vie.
Budalu mi se više zbog drugih ne radi od sebe. Žao mi je što nekidan nisam gledao Lolu od Demya, ali jebiga treba nekad i živit u realnosti kad si već polusocijala. Ovaj posao sa statistikom ću odjebat vaskoro, previše monotono za mene. Jer čak i kad svira ambijent music for airport u meni je i dalje majski Crveno


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 02.05.2008. u 00:34 sati.