Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leavingautomn

Marketing

Beneath the moonlight

* Nije za one koji još nisu u pubertetu.

Sutradan sam se probudila u Zaneovom krevetu. Bila sam malo zbunjena jer nisam znala kako sam tamo dospjela. A i glava mi je pucala.
"Aurmghhh..." Promrmljala sam i uspravila se u sjedeći položaj. Par sekundi sam žmirila jer je svijetlo jednostavno bilo prejako. Zane je spavao kraj mene. Kosa mu je šašavo stršala u zrak i imao je otvorena usta. Nije mi se dalo tražiti moje stvari pa sam iz njegova ormara uzela jednu široku majicu s Maidenima te je obukla. Zatim sam izašla iz njegove sobe te krenula u svoju. Na hodniku je bilo samo nekoliko klinaca koji su se počeli smijuljiti kad su me ugledali. Tko ne bi? Bila sam bosa, raščupane kose i razmazane šminke.
"Isuse Automn izgledaš očajno!" Rekao je Jack kad sam ušla u svoju, Zoeinu, Summerinu i Leninu sobu.
"Kaj ti tu radiš?" Upitala sam ga srušivi se na svoj krevet kraj prozora.
"Došao sam vidjeti kak su Summer i Lena." Upro je prstom prema krevetima na kojima su one spavale."U čijem si krevetu spavala?" Upitao me zatim s smjiješkom gledajući u Iron Maiden majicu.
"Zaneovom..." Promrmljala sam.
"Lovi!" Rekao je i dobacio mi aspirine.
"Thanks."
"Pretpostavljam da je to njegova majica?"
"Aham" Jack se slatko nasmijao na moj odgovor.
"Daj se sredi da idemo nešto pojesti." Rekao mi je te uzeo neki časopis i krenuo ga listati. Složila sam si rep, skinula šminku te si obula japanke.
"Idemo." Stala sam pred njega.
"Tako ćeš u blagavaonicu?" Odmjerio me od glave do pete sa sarkastičnim osmjehom.
"Da. Majica je dovoljno duga. A tako ionako vjerojatno nikog neće biti kad svi još spavaju." Naime jučer se cijelu noc tulumarilo tako da su svi, ili skoro svi, sigurno bili mamurni.
"Tvoj izbor." Rekao je te izašao iz sobe. Slijedila sam ga tiho zatvorivši vrata.
Aspirini uopće nisu djelovali. Tiho sam zastenjala i protrljala si prstima bjeloočnicu.
"Hajde mala, pojest ćeš nešto i vratit se u krevet." Jack me obgrlio oko struka.
"Gospođice Sinar, mogli ste se barem obući!" Iza ugla nas je dočekao naš najdraži domar Sergej.
"Joj, Sergej ne tupi je danas!" Jack mu je odvratio dok smo prolazili kraj njega. Jack mi je zapravo bio poput starijeg brata. Uvijek je tu bio za mene, što god trebala ili željela. Poslao me da sjednem za stol a on je otišao po hranu.
"Joj, volim te!" Uskliknula sam kada sam vidjela da mi je uzeo čokoladne palačinke. On sam je jeo kroasan od vanilije.
"Kak su Daniel i Cody? Obojica su sinoć poprilično popila." Upitala sam ga nakon nekoliko minuta.
"Da, što je čudno za Daniela, obično se ja naločem a on ostane donekle trijezan...spavaju još. Ali čini mi se da su ok..." Zadovoljno sam kimnula glavom. Kada smo pojeli vratili smo se u Jackovu i Jamesovu spavaonicu. Ja sam legla u Jamesov krevet među prekrasnu svilenu posteljinu.
"Falio mi je ovaj krevet." Zahihotala sam se.
"Joj, sjećam se kada si prvi put spavala s Jamesom. Oboje ste bili mrtvi pijani. Od tog dana ste neslužbeno bili skupa. Ali još od tvojeg prvog dana u Ararunu svi su nekako očekivali da završite skupa. Oboje ste bili razuzdani, popularni i baš ste odgovarali jedno drugomu." Jack se nasmijao te sjeo kraj mojih nogu.
"Ajme kad je to bilo...s njim sam zapravo izgubila nevinost." Rekla sam zamišljeno.
"Pa bolje s njim nego s nekim drugim." Bio je Jackov jedini komentar.
"Fali mi. Užasno." Promrljala sam utonuvši među prekrasne bijele svilene jastuke.
"Uskoro ćeš ga vidjeti." Jack se nagnuo te me pogledao s nekim zagonetnim smješkom. "Hajde, odspavaj još malo da se potpuno otrijezniš. Ako me trebaš biti ću u svojoj sobi. Dovoljno je da vikneš."
"Hvala." Rekla sam te zaklopila oči. Usnula sam sebe i Summer dok smo još bile djevojčice i dok je naša majka još bila živa.

* * *

"Malena probudi se." Blagi poljubac i blage i tihe riječi odvukle su me od zemlje snova. Ponovno poljubac. Prepoznala sam ga. Uzvratila sam poljubac strastveno i sretno. Stavila sam ruke oko vrata osobe čiji su me poljupci probudili. Ugodno sam se naježila od nježnih no strastvenih poljubaca po vratu.
"Falio si mi..." Prošaptala sam. Soba je bila u skoro potpunom mraku. Jedini izvor svjetlosti je bio Mjesec, čiji sjaj je dopirao kroz veliki prozor iznad kreveta.
"I ti meni..." James mi je odvratio nastavivši me ljubiti. Skinuo mi je majicu, ne prestavši me ljubiti po usnama, vratu i dalje, prema dolje. Nježno i brižljivo je prolazio svojim prstima kroz moju kosu. Uz njegovu pomoć sam mu skinula majicu i hlače. Sva njegova odjeća odletila je u zaborav, negdje u kut sobe gdje je više nismo vidjeli. Zaronio je u mene tjerajući me da uzdišem od zadovoljstva. Kao i mnogo puta prije, postali smo jedno, više ništa nije bilo važno. Ne dok smo zajedno.
"Oh Automn!" Uzdahnuo je te su njegove usne pronašle moje. Ispustila sam svoj posljednji uzdah te smo istovremeno klonuli među jastuke. Naslonila sam glavu na njegova znajna prsa, pokušavajući uskladiti ritam svog srca s njegovim.
"Volim te." Po prvi puta je izrekao te dvije riječi. Ukočila sam se. Nisam smogla snage da mu uzvratim gestu. Nešto me gušilo kada sam mu probala uzvratiti. Nevoljko sam odustala te mu pokušala odvratiti pozornost, ne želeći ga povrijediti.
"Kako to da si se danas vratio?" Moj šapat je razbio napetu tišinu u sobi.
"Posvađao sam se s tatom." Stavio je ruku oko mojih golih ramena, pritiskujući me u zaštitni zagrljaj. "Previše si mi falila i bio sam na rubu živaca."
Još više sam se sklupčala uz njegovo vruće tijelo te zatvorila snene oči.
"Drago mi je." Promrmljala sam te me nesvjesnost povukla pod svoj plašt. Nije mi donjela olakšanje koje sam željela. Koje sam trebala. Osjećaj gušenja me progonio čak i u snu.

Iako sam se probudila relativno rano on je već bio budan. Otvorila sam svoje oči te susrela njegov žudan pogled. Njegove oči sive boje smješile su se dok me promatrao. Držao me u istom zaštitnom zagrljaju kao i kad sam zaspala. Utisnula sam poljubac na njegove vruće usne u usporedbi s mojim ledenim. Opustila sam se te zatvorila oči. Zatim sam ih otvorila te mu se nestašno nasmješila.

Evo, napokon novi post *smiješak*. Nadam se da vam se sviđa.


Post je objavljen 12.08.2008. u 15:00 sati.