Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Masakr na plišanom jastučetu

Image Hosted by ImageShack.us

Gregory Crewdson

Sve nešto mislim zavaljena o svoje plišano jastuče; pohodi me misao za mislom k'o legendarnu tetu Milicu - zašto ne organizirati blogersko hrvanje u blatu?

I da stvar bude zanimljivija, neka si svatko sam bira suparnika!

Koga bih izabrala Ja???

Da sam lezba, a nisam - jer jebiga, nitko nije savršen - izabrala bih Botticelli ljepoticu Hopey! Zgodna je k'o vrag, a hrvanje bi mi dalo priliku da je/ju dobrano ispipam i prepipam pa bi se možda, dao Bog, mogle i dogovoriti...

Od muških: Nemanju ne smim, jerbo se bojim muža, a bojim se i da me Car Vaseljene ne ugrize, jer nakon zelene zmije iz banane nitko ne ostaje na životu, a zelena je picin dim u odnosu na Nemanju.

Wall nije loš za rvanje, torzo mu je gotovo k'o u majstora s vaservagom, ali ozbiljno je oženjen pa bi još dobila po ćunjki od gospođe, a s tim se nije zajebavati.

Isto vrijedi i za Markiza. Zgodan je, visok i bogat, ima konto na Channel otocima, ali prokleto je preoženjen čak i za ovo naše virtualno selo malo.

Erika više ne smem da bijem, pogotovo otkako mi je udomio mačku.

Spadu je bezecirala Xiola još dok je bio na rasprodaji i tko mi je kriv što nisam prepoznala kvalitetu kad je bilo vrijeme?

Babl je stari razvratnik, s njim hrvačina ne bi bila dosadna, ali kvragu, toliko mi se mota oko familije da bih se osjećala mrvu incestuozno - što također ima svoje čari...

Stroke bi definitivno ušao u najjuži izbor A DA nema isto ime kao Moj Prvi! Ja sam naime poput Heraklita, moja je mudrost tekućica; nikada ne brćkam noge u istom lavoru.

Zub mi je sumnjiv do neba; predobro piše i misteriozan je k'o sam nečastivi, pomalo sumnjam da je uopće od ljudskoga roda. Došla sam do zaključka da je Zub zapravo ruski modri mačak, a te u blato utjerati nećeš.

Preostaju mi dakle, opet žene...

Nakon kraćeg razmatranja odlučila sam se za Srdelicu.
Ona je lakša i tanja od mene, tries kila žive vage, ne bi trebao biti problem zavitlati tim krhkim tijelom i pobrati ovacije + onanacije raspamećene promatračke gomile (The Spektatori). Računam s blagim rizikom da je srebrnorepa ribička naučila dva-tri Martial Arts trika u svom bogatom i ubudljivom životu, ali nisam ni ja od jučer pa ćemo da vidimo čija mama crnu vunu prede, tko je obrao bostan, hoće li zeko noćas plakati, i tako to.

Nego, koristim priliku da vas pošaljem na čitanje ljubavnih priča. Noćas se jede čokolada, a Hopeyka Kopjejka pjeva o Saši s onog svijeta.

PS. Na fotografiji iznad sjedi Virtuela usred dnevnog boravka, umorna i znojna, nakon što je tuširala (touche!) srebrnorepu i po njenom djevičanskom tijelu zasadila šarene krizanteme i ino karanfilje s pjesnikova groba....
Crewdsonovu izložbu sam prije nekoliko tjedana pogledala u praškom Rudolfinu; momče je izraslo od oca i majke psihoanalitičara, vidi se iz avijona. Pogledati ako uhvatite priliku.

PPS. Srdelice, jela si ježa!!!!!!!!!


Post je objavljen 01.05.2008. u 22:40 sati.