Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelmiha

Marketing

NoWa FaN AkCiJa-MeeT ToKiO HoTeL, BiLL Se WrAtiO, GuStAvOv TaToo....

Pa evo ljudi, i ovo nam je palo na pamet! Organizirati fan akciju u kojoj se može osvojiti upoznavanje Tokio Hotela!

Pa da krenemo od samoga početka... Sve je započela jedna cura, Ana Iz Japana, kada nam je poslala e-mail. U tom e-mailu kaže:

''Otprilike svi fanovi znaju da je TH imao tzv. "natječaj" prije dvije godine,a sastojao se od toga da cure (Njemice) šalju svoje slike na njihovu adresu nakon čega bi oni odlučili koje četiri će dobiti priliku da ih upoznaju i druže se s njima. Naravno mnogim je curama sada žao što one nisu dobile priliku da im pošalju sliku itd. Ali mi mislimo da bi bilo super da se na vašoj stranici Hrvatskog fan-cluba objavi još jedna akcija u nizu... Akcija bi bila ovakva:
sve bi djevojke iz Hrvatske (ali i šire) poslale pismo ili e-mail na TH adresu sa prijedlogom da se navedeni "natječaj" ponovi. Ako bi TH pristao to bi bilo objavljeno na njihovom web site-u.
Naravno u pismu koje bi se slalo na TH adresu sa prijedlogom bilo bi dobro da napišete od kuda ste i sve ostale važne podatke. Ako/kada bi TH pristao naravno slike bi mogle slati sve cure iz Europe (koje bi bile u mogućnosti posjetiti Njemačku), a ne samo Njemice (bilo bi dobro da se i to
spomene u pismu ili e-mailu).

Nadam se da ćete biti u mogućnosti da objavite ovu akciju na svome site-u. Na vašem bih mjestu uz članak kojeg napišete o akciji dodala i primjer pisma koje bi se slalo kao prijedlog TH-u (naravno ako prihvatite moju ideju)... Ovu je akciju odobrilo mnogo fanova sa msn-a i blogova i sviđa im se ideja. Još jedna dobra strana ovog pothvata je i ta da će TH vidjeti koliko fanova
imaju u Hrvatskoj (naravno ako sve bude uspješno poslano) i tako nam se povećavaju šanse da nas dodaju u svoju "1000 hotels" turneju. Ikreno se nadam da ćete prihvatiti ideju!''

I sada, kako ja zadnjih dana nisam baš bila u kontaktu sa Adminima sajta, odlučila sam ići sama na svoju ruku. Naime meni se ideja jako sviđa! Samo mi treba još malo pomoći u razradi: kao naprimjer, kako bi to pismo trebalo izgledati, što je sa slikama itd.

Pa sam ja zamislila da to izgleda ovako: za početak, najprije mi, kao Admini Hrvatskog fan club kontaktiramo službeni njemački fan club i nadamo se da nam prihvate ideju i onda ako/kada je prihvate sve obavijestimo o detaljima...

Što mislite? Molim vas, jer stvarno nam treba pomoć! Želimo to što prije ostvariti, jer naravno, svi umiru od želje da ih upoznaju!
Svoje ideje i prijedloge pišite ovdje na forumu, a mi ćemo se potruditi da se ovo proširi.

Zahvaljujem svima koji će se odazvati! !!!


Berlin - Ovo je prva javna izjava nakon operacije glasnica prije 4

Rock zvijezda Bill Kaulitz (18), pjevač Tokio Hotela ponovno ima glas a njegovi fanovi sada napokon mogu odahnuti!
Bill se ekskluzivno zahvalio na Bild.de u izravnom obraćanju svojim fanovima za svu potporu tijekom bolesti. Danas u 13 sati, možete gledati video s Billom na www.bild.de.
Bill izgleda zdravo i u formi. Njegov glas zvuči snažno i veselo baš kao i prije operacije.
Izjavio je: ''Hej ljudi, to sam ja, Bill. Želio bih vam se ponovno zahvaliti za svu potporu koju sam imao dok sam imao ovo s glasom.''
Nastavlja: ''Posebno se veselim nadoknađivanju koncerta u Njemačkoj u Dortmundu.'' Koncert će biti 13. lipnja.
Preksutra, Tokio Hoteč kreće na put za Ameriku. Tamo će predstaviti svoj CD ''Scream'' ( ''Schrei'' ) svojim američkim fanovima, a CD će biti na prodaju od 2. svibnja. Nezavisno od koncerta u Los Angelesu, 11 rasprodanih koncerata moralo je biti otkazano zbog Billovog oporavka.
Ipak, sve više, kult Tokio Hotela iz Europe se seli u Ameriku. Zbog obožavanja svog najdražeg benda, sve više i više američkih fanova počelo je učiti njemački kako bi mogli razumijeti tekstove pjesama.
Američki tisak je zadivljen Tokio Hotelom. Kritike CD-a u velikim novinama poput ''New York Timesa'' i ''Rolling Stonea'' su euforične. Pravi početak svjetske karijere!


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


WiDeO-BiLL PrIčAparty




"Hi ljudi, Bill je. Samo sam vam se htio zahvaliti na velikoj potpori tijekom problema sa mojim glasom. Nije bilo lako i jako mi je žao.Bilo je jako lijepo vidjeti vas sve kako stojite uz mene i što ste mi slali toliko puno stvari. Stvarno sam bio sretan.
Jako je lijep osjecaj kad znaš da su ljudi uz tebe. Jako se veselim koncertima, posebno onom u Dortmundu kojeg cemo održati nakon svega i u Njem. Bilo mi je jako važno da izvedemo taj konc. Vidim da me cekate i veselim se da cu vas vidjeti onda i odigrati taj konc. Puno vam hvala!!!!!!!!!"


GuStAvoV TaToothumbup


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 01.05.2008. u 18:34 sati.